Evenimentul Zilei > Politica > Marian Vanghelie vrea fotoliul Capitalei. „Merg către alegeri cu toată viteza!”
Marian Vanghelie vrea fotoliul Capitalei. „Merg către alegeri cu toată viteza!”

Marian Vanghelie vrea fotoliul Capitalei. „Merg către alegeri cu toată viteza!”

Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5, a anunțat, pe blogul său, că va candida „90%” la Primăria Capitalei.

Marian Vanghelie va candida la Primăria București din partea Partidului Social Democrat Independent, pe care l-a înființat după plecarea sa din Partidul Social Democrat.

„Merg către alegeri cu toată viteza! 90% voi candida la Capitală. Dacă se înscrie Ponta voi candida 100%! Daca nu, voi vedea unde candidez. PSDI va avea candidați în tot Bucureștiul, la fiecare sector. Candidez împotriva lui Ponta pentru că, la câte nenorociri a făcut, ar trebui exclus din politică.

Din păcate, la noi, în România, percepția greșită este în felul următor – cine este mai alunecos și mai mincinos, acela este om politic. Incorect! Un om politic înseamnă un om cu demnitate, un om curajos, un om care spune lucrurilor pe nume și care se ține de cuvânt. Din această cauză suntem în stadiul actual în care nu mai avem nici politicieni pentru că am considerat că cei care mint și sunt alunecoși sunt adevărații politicieni.

Am discuții cu mai multe partide. În momentul în care va fi o închidere de protocol ne veți vedea unii lângă alții. Victor Ponta este exact, cum zicea Traian Băsescu, cel mai mare mincinos. Cred că Victor Ponta ar trebui exclus din politică. Poate o să revin și în PSD, niciodată să nu spui niciodată. Dacă revine Ponta, nu mă mai întorc eu”, a transmis Marian Vanghelie, pe blogul său.

Altfel, deputatul Marian Cucșa a depus luni, la Parlament, un proiect de lege prin care susține că alegerile locale ar putea fi amânate.

Potrivit proiectului depus de deputat, alegerile locale ar trebui amânate din cauza situației dificile în care se află țara, din cauza epidemiei de coronavirus.

„Se amână data desfăşurării alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2020 stabilită în ziua de duminică, 27 septembrie 2020, pentru: consiliile locale ale comunelor, ale oraşelor, ale municipiilor şi ale sectoarelor municipiului Bucureşti; primarii comunelor, oraşelor, municipiilor şi ai sectoarelor municipiului Bucureşti; Consiliul General al Municipiului Bucureşti; primarul general al municipiului Bucureşti; consiliile judeţene; preşedinţii consiliilor judeţene. Alegerile pentru autorităţile administraţiei publice locale stabilite pentru 27 septembrie 2020 se vor desfăşura la o dată stabilită ulterior”, se arată în proiectul de lege depus la Camera Deputaţilor.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: