Evenimentul Zilei > Politica > Marian Cucșa, vicepreședinte ALDE, ironii dure la adresa lui Iohannis
Marian Cucșa, vicepreședinte ALDE, ironii dure la adresa lui Iohannis

Marian Cucșa, vicepreședinte ALDE, ironii dure la adresa lui Iohannis

Marian Cucșa, vicepreședinte ALDE, a reacționat la declarațiile publice de atac la actuala coaliție din parlament. Acesta îl acuză de campanie politică pe șeful statului.

Marian Cucșa, vicepreședinte ALDE: „Iohannis face un stand up comedy de proastă calitate. Proaspăt trezit din lunga vacanţă de patru ani de zile, Klaus Iohannis a început un turneu de stand up comedy, disperat fiind că nu va mai obţine un al doilea mandat de preşedinte. Comedia de proastă calitate a preşedintelui Iohannis riscă să devină, însă, o adevărată tragedie dacă ne uităm la declaraţiile acestuia.

Herr President, ţin să-ţi reamintesc că actuala majoritatea parlamentară „a fost cocoţată” în vârful statului democratic prin votul românilor, nu cu ajutorul manevrelor serviciilor de informaţii, cum a fost cazul mandatului de preşedinte pe care l-ai obţinut în 2014.

Ştiu că democraţia poate să fie deranjantă pentru confortul şi interesele unora. Dar este sănătoasă pentru popor!”

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.