A murit Nelu Ploieșteanu. Maria Dragomiroiu a reacționat vineri dimineață, punând punctul pe i.

Interpreta de muzică populară a vorbit despre faptul că Nelu Ploieșteanu nu credea în virusul ucigaș și a refuzat să se interneze în spital de la început.

Nelu Ploieșteanu s-a dus după Cornelia Catanga

“Este o dimineață tristă, din păcate. Am auzit și eu din mass-media. Suntem șocați, la doar o săptămână după ce a plecat dintre noi Cornelia Catanga.”, a declarat artista.

Maria Dragomiroiu nu a avut decât cuvinte de laudă la adresa maestrului muzicii lautărești. Artista încă este șocată de vestea primită vineri dimineață

“Nelu Ploieșteanu în afară de faptul că a fost un artist mare care cânta foarte frumos, el cânta și la acordeon, a făcut să fie cunoscut, marele public îl iubea foarte mult. Era solicitat, era un om blând, care nu deranja pe nimeni. Am avut bucuria să fiu cu el în diferite spectacole, diferite petreceri. Un om de îl puneai la rana. Avea probleme de sănătate, fuma, nu a crezut…Toată familia mea e foarte tristă, o vinere neagră pentru noi”, a declarat Maria Dragomiroiu la Realitatea PLUS.

 

Nelu Ploiesteanu

Drama lui Nelu Ploieşteanu. Mihăiţă, singurul băiat, a murit la 32 ani

Drama lui Nelu Ploieşteanu. Cântăreţul de muzică populară a trecut prin multe cumpene în cei 70 de ani de viaţă, însă cea mai mare durere a simţit-o când i-a murit băiatul. Mihăiţă avea doar 32 de ani şi suferea de boli grave, din cauza unui vaccin făcut la naştere.

Drama lui Nelu Ploieşteanu. Fiul artistului s-a stins din viață în luna aprilie a anului 2018. Deși a fost adus pe lume complet sănătos, potrivit informațiilor de la acea vreme, tânărul s-ar fi îmbolnăvit de la un banal vaccin.

Mihaiță a fost astfel țintuit la pat zeci de ani, suferind de boli grave, și anume tetrapareză spastică și encefalopatie. Băiatul lui Nelu Ploieșteanu nu putea nici măcar să vorbească, asftel că mama lui, Elena, i-a fost mereu alături, stând la căpătâiul său până ce și-a dat ultima suflare. Artistul era distrus de durere când îşi îngropa singurul fiu, scrie România TV.

Înainte de a-și înmormânta fiul, Nelu Ploieșteanu și-a pierdut fratele și soacra, pe care o considera mama lui. Aceasta s-a stins din viață la Spitalul Elias, din cauza bătrâneții, la 88 de ani, și a fost înmormântată la Slobozia.

Cât despre fratele său, Nelu Ploieșteanu povestea la acea vreme că bărbatul fusese dependent o lungă perioadă de timp de alcool, iar apoi intrase în depresie. Conform spuselor lui, ruda artistului ajunsese de nerecunoscut, din cauză că la moarte cântărea doar 35 de kilograme!

„Acum 3-4 ani i-am luat două damigene de vin, două kilograme de ţuică… Până seara a terminat şi zece kilograme de vin şi două de ţuică şi banii pe care i-am lăsat (…) A intrat de un an într-o depresie. Nu mai bea, nu mai nimic… Nu ieşea afară, nu comunica… Dacă îl întreba cineva, îi spunea că nu are nimic. Avea 80 de kilograme şi acum mort avea 35 de kilograme. Nici n-a mai vrut să mănânce”, mărturisea artistul la Antena Stars, la vemea respectivă.