Evenimentul Zilei > Monden > Marele regret al Elenei Udrea. Ce nu o să-i spună niciodată fiicei sale
Marele regret al Elenei Udrea. Ce nu o să-i spună niciodată fiicei sale

Marele regret al Elenei Udrea. Ce nu o să-i spună niciodată fiicei sale

Elena Udrea are un mare regret. Deși și-a iubit forate mult tatăl, fostul ministru suferă pentru că nu i-a spus niciodată un lucru foarte important. Acum, fiind mamă, aceasta știe ce are de făcut pentru ca scenariul dureros să nu se mai repete.

Fostul ministru Elena Udrea a vorbit despre relația cu părinții săi, spunând că are un mare regret legat de tatăl său. Ea a povestit că, din cauza educației, nu a reușit să-i spună, niciodată, părintelui său, pe vremea când trăia, cât de mult îl iubea. Tatăl Elenei Udrea a încetat din viață în urmă cu mai bine de zece ani, în 2009.

Elena Udrea a povestit că a fost crescută și educată să nu-și exprime sentimentele, chiar și atunci când era vorba de cineva apropiat, precum tatăl ei. Acum recunoaște că nu este un lucru bun, motiv pentru care dorește să îndrepte situația. De aceea, ori de câte ori are ocazia își manifestă dragostea față de fetița ei, astfel încurajând-o să procedeze la fel, în mod deschis.

„Tatăl meu a murit în 2009, discret, așa cum a fost toată viața. A fost un om bun, un tată minunat, căruia din păcate nu i-am spus niciodată cât de mult îl iubesc. Îi spun acum, ori de câte ori mă gândesc la el. Știu că este cu mine și mă veghează de acolo de unde a mers la cer. Părinții ne-au crescut cu convingerea că este o slăbiciune să îi arăți copilului sentimentele pe care i le porți. Așa că nu ne-am manifestat niciodată între noi dragostea în cuvinte. De aceea eu îi spun fetiței mele de o mie de ori pe zi cât de mult o iubesc și ce înseamnă ea pentru mine!”, a povestit Elena Udrea, conform Capital.ro.

Elena Udrea și-a văzut fetița în penitenciar

În prezent, fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, este închisă în Penitenciarul de Femei din Târgşor, judeţul Prahova. Aici execută pedeapsa de 6 ani pe care a primit-o în Dosarul Gala Bute. De câtva timp, Elena Udrea a făcut demersuri ca să-și poată vedea fiica, în penitenciar, iar în cele din urmă a reușit să obțină aprobarea. Întâlnirea dintre mamă și fiică a avut loc într-un cadru decent, dat fiind că cei doi părinți au decis să nu-i spună adevărul fetiței. Drept urmare, Elena Udrea și Alexandru Alexandrov au creat un scenariu în care mama este la birou.

„Pentru ca tot s-a aflat «pe surse» din interiorul penitenciarului, și chiar în timp real, că am fost vizitată de fetița mea. Va confirm ca după aproape 4 luni și un demers anevoios mi-am văzut în sfârșit copilul! Aș fi dorit ca Eva sa fie ferită de publicarea imaginilor de la această vizita. Poate pentru ca eu încă sunt marcată de filmările cu Tibi Ridzi ducându-și de mânuțe cei doi copilași să își viziteze mama, acum 6 ani”, a arătat Elena Udrea la finalul vizitei

Ea s-a arătat indignată că regimul de vizite este același pentru deținuții care execută pedepse ușoare, ca și pentru cei închiși pentru crime grave.

„Cine a putut gândi o tâmpenie ca asta? Prin aceasta regulă, o mamă, condamnată eventual pentru furt din magazine sau pentru vreun abuz in serviciu, are același regim de primire a vizitelor ca un criminal în serie condamnat pe viață. Despre ce protecție poate fi vorba și a cui când vorbim de întâlnirea unei mame cu copilul ei???”, a scris Elena Udrea pe Facebook.