Evenimentul ZileiPoliticaMarcel Ciolacu vrea alegeri anticipate: Actualul guvern nu mai reprezintă dorinţa poporului

Marcel Ciolacu vrea alegeri anticipate: Actualul guvern nu mai reprezintă dorinţa poporului

Marcel Ciolacu vrea alegeri anticipate: Actualul guvern nu mai reprezintă dorinţa poporului
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi seara, la Antena 3, că lipsa performanţelor guvernului condus de Florin Cîţu impune organizarea unor alegeri anticipate.

Marcel Ciolacu vrea alegeri anticipate: Actualul guvern nu mai reprezintă dorinţa poporului. Prezent în emisiunea „Punctul de întâlnire”, Marcel Ciolacu a dezvăluit că PSD nu a fugit de asumarea guvernării în această pandemie de coronavirus, dar a fost refuzat de Klaus Iohannis.

Liderul social-democraţilor consideră că şeful statului urăşte atât de mult PSD încât a preferat să gireze un guvern care a atras continuu nemulţumirile românilor.

Marcel Ciolacu anunţă greva PSD! Guvernul Cîţu, atacat: Sunt prea îngâmfaţi

Marcel Ciolacu vrea alegeri anticipate

„(n.r. – a fost întrebat există vreo situaţie în care PSD ar intra la guvernare) Noi am venit cu o propunere de guvern de uniune naţională şi cu o propunere de prim-ministru după alegerile parlamentare. Am fost refuzaţi de preşedintele României.

El şi-a depăşit prerogativele constituţionale. Ăştia sunt mai răi ca CDR (n.r. – Convenţia Democrată Română). Ştim ce a fost cu CDR. Ei sunt 3 guverne, cu 3 interese total diferite. Au lupte interne între Cîţu şi Orban, între Cioloş şi Barna, iar aceste lucruri se văd.

Marcel Ciolacu şi Klaus Iohannis

Nu funcţionează aceste ministere. Fiecare este cu jucăria lui şi nu-l informează pe prim-ministru. Du-te acasă dacă nu ştii ce este cu citostaticele! Du-te acasă (n.r. – apel adresat prim-ministrului Florin Cîţu)!

Noi trebuie să… Nu se mai poate. Buna-credinţă… Hai să fim corecţi. Puterea înseamnă şi putere, şi opoziţie, şi nu în utimul rând respect între putere şi opoziţie. Trebuie să fie alegeri anticipate, pentru că actualul guvern nu mai reprezintă dorinţa poporului.

Să ştiţi că dacă s-ar face mâine sondaj cu ceea ce s-a întâmplat cu citostaticele şi cu altele, cifrele ar fi şi mai îngrijorătoare pentru Iohannis.

Sunt nişte aroganţi, nişte cinici. Sunt nişte oameni total nepregătiţi să facă parte din guvern. Este o ambiţie a preşedintelui Iohannis să aibă acest guvern indiferent de orice şi acum plătim aceste ambiţii şi obsesii”, a declarat Marcel Ciolacu.

foto: Răzvan Vălcăneanţu


Accesează: