Evenimentul Zilei > Actualitate > Marcel Ciolacu arată cu degetul spre guvernanți: „Mi-aș fi dorit ca oamenii să le dea o lecție usturătoate”
Marcel Ciolacu arată cu degetul spre guvernanți: „Mi-aș fi dorit ca oamenii să le dea o lecție usturătoate”

Marcel Ciolacu arată cu degetul spre guvernanți: „Mi-aș fi dorit ca oamenii să le dea o lecție usturătoate”

Liderul Opoziției i-a criticat pe Vlad Voiculescu și Raluca Turcan, din cauza ipostazelor în care au fost surprinși cei doi miniștri.

Marcel Ciolacu a comentat și marți seară mișcările de protest care au cuprins România. Liderul PSD a vorbit despre aroganța celor aflați la Putere. Și i-a dat ca exemple pe Vlad Voiculescu și Raluca Turcan. Ministrul Sănătății și cel al Muncii au fost surprinși în spațiul public fără mască. Contraexemple pentru populați, după cum a precizat președintele PSD.

Marcel Ciolacu, noi critică către guvernanți

„Cred că lumea a ieşit în stradă din disperare, din teama că îşi vor pierde locurile de muncă şi cred că s-au săturat de aroganţă, tupeu şi multă minciună. De un an şi jumătate numai minciună, nicio coordonare coerentă, toate măsurile sunt luate pompieristic.

Aduceţi-vă aminte de marea petrecere din Guvern, era stare de urgenţă, toţi stăteam în casă, ieri ministrul Sănătăţii, cel mai important ministru într-o pandemie, era fără mască, azi am văzut-o şi pe Turcan la fel. Nu poţi pe români să îi faci terorişti şi reprezentanţii Guvernului să nu respecte nicio regulă. Toate minciunile pe care le spun au început să se întoarcă împotriva lor”. A declarat Marcel Ciolacu.

„Mi-aş fi dorit ca oamenii să le dea o lecţie usturătoare”

„Mi-aş fi dorit ca oamenii să le dea o lecţie usturătoare, să respecte toate regulile sanitare, aşa ar fi arătat diferenţa dintre ei şi guvernanţi, nu să se enerveze, dar lumea a ieşit de disperare. E cel mai incompetent Guvern posibil pe care l-a avut România. În locul lui Iohannis aş recunoaşte ce greşeală am făcut şi ar trebui să găsească soluţii.

Deschid şi închid şcolile, închid magazinele la 18,00, de parcă oamenii au slugi ca ei să îi trimită la cumpărături. Aglomerezi spaţiile publice, cum a fost tâmpenia cu închisul pieţelor, apoi spui că românii sunt vinovaţi? E dreptul românilor să manifeste. Mi-aş fi dorit să respecte toate regulile. Nu are PSD nicio implicare, se ştie asta, poate o implicare o are preşedintele, care spunea că e o simplă răceală.” A mai spus Marcel Ciolacu.