Evenimentul Zilei > Monden > Mandat de arestare pe numele lui Marlyn Manson. Rockerul este acuzat de agresiune
Mandat de arestare pe numele lui Marlyn Manson. Rockerul este acuzat de agresiune

Mandat de arestare pe numele lui Marlyn Manson. Rockerul este acuzat de agresiune

Rockerul Marlyn Manson a primit mandat de arestare, din partea poliției americane, fiind acuzat de agresiune.

Poliţia statului New Hampshire a emis un mandat de arestare pe numele lui Brian Hugh Warner, cunoscut ca Marilyn Manson. Mandatul are legătură cu mai multe acuzații de agresiune formulate împotriva sa, după cum relatează BBC.

Astfel, potrivit unui comunicat al poliției, împotriva controversatului rocker, în vârstă de 52 de ani, au fost reținute două capete de acuzare privind agresiunea. Acestea implică un operator video care ar fi fost atacat în timpul unui concert din Gilford, din anul 2019.

Într-un comunicat, poliţia a spus că Manson şi agenţii lui „ştiu despre mandat de ceva vreme”, dar el nu a făcut nici un efort pentru a răspunde învinuirilor care îi sunt aduse.

În comunicarea prezentată de Gilford Police Department se precizează că fiecare acuzaţie poate duce la o condamnare cu închisoare pe o perioadă mai scurtă de un an. De asemenea, Marlyn Manson ar putea fi amendat cu până la 2.000 de dolari. Poliţia a adăugat că agresiunile pentru care s-au formulat acuzații „nu sunt de natură sexuală”. Marlyn Manson nu a comentat public în legătură cu această problemă pe care o are cu legea.

 Marilyn Manson a fost acuzat de agresiune sexuală

La începutul lunii mai, el a fost dat în judecată de o fostă asistentă care îl acuză de agresiune sexuală şi hărţuire. Echipa de avocaţi a lui Ashley Walters, așa cum se numește asistenta, a depus plângerea marţi la Curtea Superioară din Los Angeles.

Reprezentanții lui Marlyn Manson au negat vehement orice acuzaţie de agresiune.

La începutul acestui an, el a fost abandonat de casa de discuri Loma Vista Recordings, după ce actriţa Evan Rachel Wood a dezvăluit că a abuzat-o în timpul relaţiei lor de trei ani. De asemnea, mai recent, rockerul a fost dat în judecată de actriţa Esmé Bianco („Game of Thrones”), care l-a acuzat de agresiune sexuală.

Manson a negat şi aceste acuzaţii, spunând că sunt „denaturări oribile ale realităţii”.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.