Evenimentul Zilei > Monden > Mama președintelui Emmanuel Macron, despre relația cu Brigitte: „Nu este nora mea”
Mama președintelui Emmanuel Macron, despre relația cu Brigitte: „Nu este nora mea”

Mama președintelui Emmanuel Macron, despre relația cu Brigitte: „Nu este nora mea”

În cartea despre Emmanuel și Brigitte Macron, scrisă de autoarea Gaël Tchakaloff, aflăm detalii extrem de interesante de la mama președintelui Franţei.

În ultima sa carte „Tant qu’on est tous les deux” (Atâta timp cât suntem amândoi), autoarea Gaël Tchakaloff este interesată de intimitatea cuplului format din Emmanuel și Brigitte Macron.

Ea a avut în special șansa de strânge informații exclusive de la Françoise Noguès, mama președintelui francez. Aceasta din urmă a vorbit despre relația ei cu Prima Doamnă, mărturisind că „Brigitte nu este nora mea”, se arată în carte, potrivit Le Point. În noua sa carte Gaël Tchakaloff dezvăluie din culisele cuplului prezidențial format din Emmanuel și Brigitte Macron

Mama lui Macron: „La 27 de ani, nu știa ce va face pentru a trăi. Astăzi cred că este la fel ”

De asemenea, este interesată de relația dintre mama președintelui francez și acesta din urmă, precum și de legăturile dintre Françoise Noguès și nora ei Brigitte Macron.

Conform informațiilor colectate de autor, transmise de Le Point, mama lui Emmanuel Macron își iubește foarte mult soția. În plus, o consideră mai mult ca prietenă decât ca nora, strict vorbind.

„Pentru mine, Brigitte nu este nora mea. Este o prietenă ca și cum nu am alții, avem aceleași afinități, aceleași priorități, ne spunem reciproc totul”, spune Françoise Noguès în carte.

Cele două femei se ştiu de foarte mult timp, cu mult înainte de a-l cunoaște pe fiul ei

Cele două femei erau vecine în Amiens, cu mult înainte de a începe povestea de dragoste dintre Brigitte și Emmanuel Macron. „Brigitte locuia pe aceeași stradă între noi și părinții mei. O cunoșteam și o admiram pentru că fusese profesoara de franceză a Estellei, fiica mea cea mică, care făcea și teatru. Am văzut-o foarte des”, a spun mama președintelui.

Mama lui Macron l-a avertizat cu privire la diferența prea mare de vârstă dintre ei, dar acesta nici nu a vrut să audă.

În carte, aflăm că mama președintelui francez „și-a avertizat fiul” despre diferența prea mare de vârstă. Dar nu au vrut să audă fiul său. Mai mult, aceasta spune că au trecut câțiva ani până să înțeleagă că fiul ei trăia, alături de Brigitte, „povestea de dragoste a vieții sale”.

„Îl cunosc pe Manu, când are o idee în minte, nu o lasă”, a mai mărturisit mama președintelui Franței.

Potrivit lui Françoise Noguès, Emmanuel Macron nu va fi în politică toată viața. „Sunt convinsă că va începe să scrie, că va schimba direcția. La 27 de ani, nu știa ce va face pentru a trăi. Astăzi cred că este la fel ”, a mai spus ea, potrivit sursei menționate.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: