Roxana Elena Onu, de 24 de ani, din comuna Vărăști, județul Giurgiu, a fost prinsă și reținută în luna ianuarie.  Prin actul de sesizare a instanței, procurorii DIICOT au reţinut că, în perioada mai 2014 – decembrie 2015, mama denaturată a abuzat de fetița ei, la diferite intervale de timp, profitând de imposibilitatea victimei de a se apăra și de a-și exprima voința. Faptele au fost săvârșite în perioada în care fiica sa minora, avea vârsta 4 luni, pînă la vârsta de 1 an și 11 luni. Micuța era folosit ca instrument sexual, iar materiale pornografice erau puse la dispoziția „clienților” dezaxați, prin aplicația SKYPE, contra unor sume de bani.

Anchatatorii transmit că Roxana Elena Onu a aflat de pe un site de profil,  unde anterior desfășura activități de video-chat, despre faptul că putea obține sume de bani mai mari prin oferirea de sesiuni video conținând activități de exploatare sexuală a minorilor prin aplicația SKYPE.

În urma cercetărilor effectuate, procurorii au reţinut că, după ce a născut, tânăra femeie s-a decis să ofere astfel de „spectacole” cu fiica sa, primind pentru fiecare sesiune video diferite sume de bani prin intermediul  Western Union, pe numele său și pe numele membrilor familiei.

DIICOT arată că activitatea infracțională s-a desfășurat în perioada mai 2014 – decembrie 2015, timp în care inculpata a oferit aproximativ 33 de „spectacole” în direct cu abuzurile sexuale exercitate asupra minorei.

  Dosarul a fost  înaintat spre competentă soluţionare  Tribunalului Bucureşti.