Evenimentul Zilei > Monden > Mădălina Ghenea ascunde un mare secret la 33 de ani. Cine s-ar fi gândit vreodată?
Mădălina Ghenea ascunde un mare secret la 33 de ani. Cine s-ar fi gândit vreodată?

Mădălina Ghenea ascunde un mare secret la 33 de ani. Cine s-ar fi gândit vreodată?

Mădălina Ghenea ascunde un mare secret la 33 de ani şi puţini sunt cei care ar anticipa că o vedetă de talia ei dă dovadă de multă modestie.

Mădălina Ghenea ascunde un mare secret la 33 de ani. Cine s-ar fi gândit vreodată? Într-o postare pe Instagram, seducătoarea olteancă a arătat pe Instagram cum ajunge acasă la finalul programului.

Amintim că răvăşitoarea brunetă a avut o relaţie de 3 ani omul de afaceri Matei Stratan, la finalul căreia s-a mutat la Milano, în Italia. Actriţa nu a venit singură în Lombardia, ci însoţită de micuţa Charlotte, fetița rezultată din relaţia cu Stratan.

Revenită în Italia, Mădălina Ghenea şi-a reluat activitatea profesională. Pentru că este implicată în diverse proiecte, frumoasa originară din Slatina este din când în când ajutată de mama ei.

Astfel, micuța Charlotte este supravegheată de bunică şi se bucură de camera plină cu jucării. Când mama ei este ocupată cu proiectele, cam aşa curg multe zilele pentru fetiţă.

Mădălina Ghenea ascunde un mare secret la 33 de ani

Cu toate că şi-ar dori să petreacă mai mult timp alături de copilă, Mădălina Ghenea trebuie să aloce mai mult timp activităţilor pentru care e solicitată.

Filmele şi reclamele în care apare îi aduc banii necesari pentru a se întreține şi pentru a-şi creşte fiica sa. Mădălina Ghenea muncește ca restul lumii.

Și la fel se pare că ajunge și seara acasă, după muncă. Într-o postare pe Instagram, frumoasa vedeta a arătat că uneori revine acasă cu trenul. Oare câţi dintre fanii ei se aşteptau la asta?

Mai degrabă îţi închipui că Mădălina Ghenea ar circula cu maşini de lux, nu cu trenul… „Am terminat munca. Mă întorc acasă”, a scris vedeta în dreptul imaginii din tren.

Mădălina Ghenea, de la Slatina la vedeta internaţioală de azi

Mădălina Ghenea s-a născut la 8 august 1987, la Slatina. Încă de la o vârstă fragedă a fost în lumina reflectoarelor. S-a lansat în televiziune odată cu participarea la celebra emisiune tv Tip Top Minitop.

Mădălina a luat lecții de balet și de pian, şi este absolventă a Colegiului Național Ion Minulescu din Slatina. Cariera în modă a început la numai 15 ani, când a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni.

Au urmat numeroase prezentări de modă în toată lumea, inclusiv în România, Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franța sau Spania.

În România, Mădălina Ghenea a atras atenția presei odată cu lansarea videoclipului melodiei Il tempo tra di noi a lui Eros Ramazzotti. Acolo, ea apărea în rolul iubitei cunoscutului cântăreț.

În 2010 debutează în televiziune și acceptă să participe la concursul Ballando con le stelle, devenind partenera lui Simone Di Pasquale.

Debutul ca actriță a fost consemnat în 2011, în rolul Irinei din filmul italian I soliti idioti. Mădălina Ghenea a avut o relaţie cu actorul Leonardo DiCaprio. De asemenea, ea s-a iubit şi cu actorul scoțian Gerard Butler. În 2016, ea fost împreună cu celebrul designer Philipp Plein, dar legătura lor a durat doar 38 de zile.

retetesivedete.ro