Evenimentul Zilei > Actualitate > Un bărbat a fost lovit de tren! Tragedia s-a petrecut la Ploieşti
Un bărbat a fost lovit de tren! Tragedia s-a petrecut la Ploieşti

Un bărbat a fost lovit de tren! Tragedia s-a petrecut la Ploieşti

Un bărbat a fost lovit de tren! Un bărbat a murit după ce a fost lovit de tren între staţiile Ploieşti Sud şi Dâmbu.

Un bărbat a fost lovit de tren! Un bărbat de 86 de ani a murit, joi după-amiază, după ce a fost lovit de un tren de călători. Tragedia s-a petrecut în zona Barierei Unirii din Ploieşti.  Autorităţile fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

În jurul orei 16:30, polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova au fost alertați. O persoană a fost accidentată de tren, între Stațiile C. F. Ploiești Sud și Dâmbu, în zona Barierei Unirii.

Un bărbat a fost lovit de tren! Comunicatul IPJ Prahova

„O echipa operativă care s-a deplasat la locul indicat de către apelant a constatat că cele sesizate se confirmă. Fiind găsit un bărbat care a fost declarat decedat de cadrele medicale. În prezent, politiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova efectuează cercetări.  Stabilirea identității, precum și a tuturor circumstanțelor în care s-a produs incidentul”. se arată în comunicat.
Conform datelor furnizate de autorităţi, accidentul feroviar a avut loc între staţiile CF Ploieşti Sud şi Dâmbu, în zona Barierei Unirii din Ploieşti.

Un bărbat fost lovit de un tren Regio în care se aflau aproximativ 100 de călători

La sosirea echipajelor medicale, victima, care a suferit un traumatism cranian grav, se afla în stop cardio-respirator, însă nu a răspuns manevrelor de resuscitare, ulterior fiind declarat decesul acesteia.

Nu se cunoaşte încă identitatea bărbatului lovit de tren

Poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Prahova efectuează cercetări pentru stabilirea identităţii, precum şi a tuturor circumstanţelor în care s-a produs incidentul, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, informează Agerpres.

Ştire în curs de actualizare.