Evenimentul Zilei > Actualitate > ”M-au arestat pentru că sunt celebru”. Ce spune un cunoscut actor despre poliția din New York
”M-au arestat pentru că sunt celebru”. Ce spune un cunoscut actor despre poliția din New York

”M-au arestat pentru că sunt celebru”. Ce spune un cunoscut actor despre poliția din New York

Actorul Alec Baldwin este convins că a fost reținut de poliție, marți, doar pentru că este celebru.

Baldwin a fost oprit de poliție pe Fifth Avenue, pentru că mergea pe bicicletă, pe contrasens, iar după ce agenții au constat că nu are asupra sa niciun act de identitate, i s-au pus cătușe și a fost urcat în mașina poliției. El a fost reținut, a primit două citații și apoi a fost eliberat fără a fi pus sub acuzare.

Actorul, în vârstă de 56 de ani, consideră că poliția l-a arestat doar pentru că este celebru. "NYPD (Departamentul de Poliție din New York) a devenit un fel de carnaval al prostiei scăpate de sub control. Sunt disperați după beneficii și de abia așteaptă să incrimineze comportamente care odinioară erau considerate benigne", a scris acesta pe contul său de Twitter.

"M-au recunoscut imediat. Am văzut când polițista albă îi șoptea celei hispanice cine sunt și apoi mi-au pus cătușele", a mai spus actorul.

Considerându-se victima unui abuz, actorul a decis să-și caute dreptatea în instanță: "Prima audiere în acest proces va avea loc la 24 iulie, ocazie cu care toate acestea vor ieși la suprafață", a susținut el pentru publicația New York Post.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: