Evenimentul Zilei > Actualitate > Lui Iordănescu nu-i place că Budescu joacă cu zâmbetul pe buze: „Să înțeleagă că fotbalul e muncă şi chin”
Lui Iordănescu nu-i place că Budescu joacă cu zâmbetul pe buze: „Să înțeleagă că fotbalul e muncă şi chin”

Lui Iordănescu nu-i place că Budescu joacă cu zâmbetul pe buze: „Să înțeleagă că fotbalul e muncă şi chin”

Anghel Iordănescu, selecționerul naționalei României, i-a transmis un mesaj uluitor lui Constantin Budescu, atacantul Astri Giurgiu și golgheterul la zi al Ligii I.

„Tata Puiu” se leagă din nou de parametrii jucătorului, înainte de duelurile cu Ungaria și Grecia (4 și 7 septembrie), din preliminariile Euro 2016.

„Noi urmărim între 38 şi 40 de jucători şi vedem toate meciurile din Liga 1. Din păcate, aria de selecţie este una mică. Orice jucător care are valoare şi este în formă şi vrea, are porţile deschise la naţională.

Doar două persoane cunosc situaţia lui Budescu: el şi un om din conducerea clubului Astra. Vom vedea după următoarea etapă dacă Budescu va fi convocat.

Pentru moment, Budescu trebuie să se concentreze şi să se pregătească. Să îşi facă parametrii şi să îşi îndeplinească obiectivele. Dacă vrea la naţională, trebuie să o ajute pe Astra să se califice în Europa League. El trebuie să înţeleagă că fotbalul nu este distracţie, ci muncă şi chin”, a spus Iordănescu la DigiSport.