Evenimentul Zilei > Politica > Ludovic Orban despre revenirea lui Tăriceanu în PNL: A devenit un vector de mesaj al PSD mai nociv decât Ponta și Dragnea
Ludovic Orban despre revenirea lui Tăriceanu în PNL: A devenit un vector de mesaj al PSD mai nociv decât Ponta și Dragnea

Ludovic Orban despre revenirea lui Tăriceanu în PNL: A devenit un vector de mesaj al PSD mai nociv decât Ponta și Dragnea

Fostul ministru al Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat, pentru EvZ, că Tăriceanu a dezertat chiar la începutul bătăliei PNL cu PSD, trecând de partea dușmanului.

"Nu are susținere în PNL. De o perioadă bună de timp, PNL este angajat într-un  efort uriaș, într-o luptă pe viață și pe moarte cu un PSD din ce în ce mai arogant și mai mincinos și în această bătălie Tăriceanu a dezertat chiar la începutul ei și a trecut de partea dușmanului și a devenit un vector de mesaj al PSD mai nociv decât Ponta și Dragnea", a declarat Orban.

Fostul ministru al Transporturilor a mai spus că până când va renunța la funcția de președinte al Senatului îl sfătuiește pe Tăriceanu să stea în "postura de scalp la cingătoarea pieilor roșii".

"Cred că pe Tăriceanu îl sfătuiesc Ponta, Dragnea, Bogdan Teodorescu, atunci când va renunța la funcția de președinte al Senatului, până atunci îl sfătuiesc să stea în postura de scalp la cingătoarea pieilor roșii. Nici măcar nu știu dacă filiala e membră a PNL sau la PSD și prin urmare Tăriceanu s-a înscris în PSD și nu în PNL", a mai spus Orban.

"Mi-e greu să cred că 250.000 de membri ai PNL care își pun în pericol locul de muncă și pozițiile publice vor sprijini acest gest făcut de un om care până recent mânca covrigi pe străzile Piteștiului cu Ponta și Dragnea în speranța că Ponta și Dragnea umblă cu covrigi în coadă", a mai spus Orban.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: