Evenimentul Zilei > Politica > Lucia Varga: Aștept o ieșire publică a domnului Victor Ponta și să recunoască că a mințit
Lucia Varga: Aștept o ieșire publică a domnului Victor Ponta și să recunoască că a mințit

Lucia Varga: Aștept o ieșire publică a domnului Victor Ponta și să recunoască că a mințit

Fostul secretar de stat în Ministerul Mediului, Lucia Varga, îi cere premierului Victor Ponta o ieșire publică în care să-și ceară scuze pentru acuzațiile pe care i le-a adus și a precizat că nu a făcut niciodată trafic de influență pentru Schweighofer.

"Aștept o ieșire publică a domnului Victor Ponta și să recunoască că a mințit, că a greșit, că așa se face. Într-o societate normală, nu vii cu informații false și le împrăștii. Eu sper ca domnul Ponta să iasă să își ceară scuze.Eu am cerut în continuare să facă publice aceste dovezi, dacă le are. Eu nu am făcut niciodată trafic de influență pentru această campanie", a declarat Lucia Varga într-o intervenție telefonică la postul B1 TV.

Lucia Varga a spus, totodată, că persevernța în anumite situații a făcut ca ea să devină incomodă pentru premier.

“Poate pentru că m-am opus cu Roșia Montană, poate pentru persevernța mea că am denunțat ilegalitățile din silvicultură. Am devenit incomodă”, a răspuns aceasta.

Victor Ponta a declarat, de două ori, că ”o doamnă deputat, fost ministru de la PNL”, s-a întâlnit cu firma Schweighofer pentru Codul Silvic şi promovează în Parlament interesele unei firme private, făcând referire la Lucia Varga.