Acum, Ponta l-a trimis pe Rebega din nou la Washington  ca emisar al Pro România la întâlniri cu oficiali ai Departamentului de Stat al SUA și la Conferința Conservatoare la care participă și Donald Trump. Este al doilea eveniment marcant din SUA la care participă președintele american și la care Pro România îi ia fața lui Dragnea.

”Pro România a ajuns la Washington!”, scrie Rebega, vicepreședinte Pro România, pe pagina sa de facebook, aluzie la Dragnea care nu a mai ajuns la Washington data trecută deși s-a lăudat în acest sens.

”În cadrul vizitei pe care o efectuez în Washington DC, am avut discuții extrem de interesante și aplicate în birourile Departamentului de Stat din SUA despre situația din Europa, cu accentul pe România, Moldova, Ucraina și Balcani. Din partea Departamentului de Stat au participat Brian R. Roraff, Director adjunct al Biroului pentru Afaceri Est-Europene, Tarek M. Fahmi, Director adjunct al Biroului pentru Politica și Implementarea Sancțiunilor, Paul E. Pfeuffer, Senior Advisor în cadrul Biroului pentru Afaceri din Sud-Estul Europei și Benjamin I. Lazarus, de la Direcția Ucraina din cadrul Biroului pentru Afaceri Est-Europene. Sunt onorat să servesc România și să reprezint partidul nostru Pro România la acest nivel și să vorbesc despre interesele țării mele în discuțiile cu oficialii SUA din Departamentul de Stat”, precizează trimisul lui Ponta discuțiile avute la Departamentul de Stat.

Europarlamentarul Pro România anunță de altfel că va reveni cu noutăți și imagini și de la CPAC (Conservative Political Action Conference), unde este așteptat și președintele SUA Donald Trump.