Lovitură de proporții. Cine vine la Rapid, dacă actualul antrenor, Cristiano Bergodi va fi demis

Lovitură de proporții. Cine vine la Rapid, dacă actualul antrenor, Cristiano Bergodi va fi demis Marius Șumudică. Sursa: arhivă EVZ

După ce a înregistrat patru eșecuri consecutive în play-off, în ultimele meciuri disputate, conducerea Rapid, își pune problema schimbării atrenorului. Dan Șucu, prezent la ultimul meci, în care Rapid a pierdut cu 0-1 în fața lui Sepsi, a anunțat la ieșirea de pe stadion că echipa va lua marți decizia finală în cazul lui Cristiano Bergodi, conform DigiSport.

Șumudică este cel mai probabil înlocuitorul lui Bergodi

Conducerea clubului și actualul antrenor al Rapidului se vor întâlni în cursul zilei de marți, când ar putea să se ia decizia demiterii lui Cristiano Bergodi.

La acest moment, Marius Șumudică, antrenor liber de contract după despărțirea de Gaziantep, este cea mai plauzibilă variantă de înlocuire a antrenorului italian, în condițiile în care Șumudică este și favoritul publicului. Numele său fusese de altfel vehiculat ca posibil antrenor la Rapid și în vară, înainte de numirea lui Cristiano Bergodi, iar el a declarat în nenumărate rânduri că și-ar dori să antreneze din nou la Rapid.

Schimbarea la Rapid nu se va face imediat

În cazul în care Rapidul decide să se despartă de Bergodi, „noul antrenor” ar avea foarte puține șanse să fie pe bancă, sâmbătă, la meciul cu FCSB, deoarece nu există în prezent un acord între Șumudică și conducerea Rapidului. Prin urmare, dacă Bergodi pleacă în urma deciziei care se va lua astăzi la club, de echipă se vor ocupa, foarte probabil, la meciul cu FCSB Adrian Iencsi și Bogdan Lobonț, aflați în staff-ul lui Cristiano Bergodi.

Ne puteți urmări și pe Google News

Există și posibilitatea unui interimat până în vară, la Rapid

Nu este exclus să se ajungă la varianta ca noul antrenor principal să fie instalat la Rapid abia după finalul actualului sezon, iar până atunci, interimatul să fie asigurat tot de echipa Adrian Iencsi- Bogdan Lobonț, după modelul implementat deja la CFR Cluj, unde Ovidiu Hoban și Francisc Dican se ocupă de echipă până în vară, când revine Dan Petrescu.

Ilie Dumitrescu: ”Mircea Lucescu sau Șumudică”

Din perspectiva lui Ilie Dumitrescu, pentru Rapid, în cazul înlocuirii lui Bergodi există doar două variante de antrenor: ”Mircea Lucescu sau Șumudică”, conform declarațiilor fostului internațional, la Fotbal Club, de la Digi Sport.