Dan Șucu vrea să bage viteză în Rapid. Ultimatum pentru antrenorul Cristiano Bergodi

Dan Șucu vrea să bage viteză în Rapid. Ultimatum pentru antrenorul Cristiano Bergodi Sursa foto: Arhiva EVZ

Dan Șucu s-a arătat afectat de noua înfrângere suferită de Rapid în meciul cu Universitatea Craiova, scor 2-1.

Echipa sa a înregistrat a doua înfrângere consecutivă în faza play-off, după ce a pierdut și în fața Universității Craiova. Rapidul a fost în avantaj cu 1-0 și a avut și un jucător în plus, dar totuși a pierdut meciul împotriva echipei pregătite de Ivaylo Petev.

Dan Șucu, ultimatum pentru antrenorul italian

Contractul lui Cristiano Bergodi cu Rapid este valabil până în vara anului 2025.

Însă, în contextul unei noi înfrângeri, Dan Șucu a subliniat că antrenorul italian nu va continua să antreneze echipa din Giulești începând din vara aceasta dacă Rapidul nu va participa la competițiile europene.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cristiano Bergodi este până în vară antrenorul Rapidului. Domnia sa mai are contract anul acesta şi încă un an, totul depinde de performanţele pe care le va obţine în finalul acestui sezon.

Până în vară, Cristiano Bergodi va rămâne pe banca echipei. Obiectivul său este calificarea în cupele europene, obiectiv în care Rapidul încă se află. Nu s-a pus în niciun moment, începând de aseară, după lecţia de viaţă pe care am primit-o la Craiova, să fie Bergodi demis”, a spus Dan Șucu.

Dan Șucu

Sursa foto: Arhiva EvZ

Patronul de la Rapid a ținut să menționeze că nu a discutat deocamdată cu niciun alt posibil antrenor în această direcție, nici măcar cu Dan Petrescu, iar toate numele care apar sunt simple speculații.

Cristiano Bergodi, antrenorul de la rapid până în vară

Dan Șucu a admis că antrenorul italian poate fi inspirat sau mai puțin inspirat în anumite meciuri, dar ceea ce trebuie să obțină acesta e calificarea în cupele europene și nimic mai mult.

„Cristiano Bergodi, aşa cum nu a fost semi-zeu când a bătut FCSB cu 4-0, nici acum nu putem să spunem că e Mefisto.

Nu, este un tehnician care are zile mai bune, zile mai proaste, este tehnicianul Rapidului. La unele meciuri poate fi mai inspirat, la altele mai puţin inspirat. El este antrenorul Rapidului până în vară.

Doar dacă ratăm cupele europene, atunci Cristiano Bergodi poate să îşi facă probleme privind viitorul său la Rapid. În acest moment, luptăm pentru cupele europene, suntem în grafic şi suntem convinşi că împreună cu Cristiano Bergodi vom merge în cupele europene şi ne vom atinge obiectivele”, a mai declarat Șucu.

Rapid

Sursa foto: Facebook

Dan Șucu, nemulțumit de prestația jucătorilor săi

Patronul Rapidului și-a exprimat dezamăgirea cu privire la performanța echipei sale, însă a spus că important este să rămână uniți cu toții în această perioadă.

Cu toate acestea, el și-a arătat convingerea că la final totul va avea un final fericit.

Sunt momente grele, sunt momente în care suntem descumpăniţi, dar noi rămânem uniţi. Iar când spun că noi rămânem uniţi, mă refer la toată lumea, inclusiv la antrenorul nostru, Cristiano Bergodi”, a mai declarat Dan Șucu, potrivit Fanatik.