Evenimentul Zilei > Social > Loto online?! Ultima bombă în România. Cum pui un bilet în plină pandemie?
Loto online?! Ultima bombă în România. Cum pui un bilet în plină pandemie?

Loto online?! Ultima bombă în România. Cum pui un bilet în plină pandemie?

Loteria Română caută să implementeze un nou mod de depunere a biletelor, prin intermediul mediului online.

C.N. „Loteria Română” S.A. colaborează cu Autoritatea pentru Digitalizarea României pentru implementarea, în cel mai scurt timp posibil, a jocurilor loto online.

„Implementarea jocurilor loto online a fost încă de când am preluat mandatul de director general, la începutul lunii ianuarie a acestui an, unul dintre cele mai importante obiective ale managementului actual al companiei.

Avem convingerea că introducerea acestei modalităţi de participare la jocurile loto este o facilitate aşteptată de mulţi ani de toţi jucătorii noştri, cărora dorim să le mulţumim pentru fidelitate şi pentru încrederea demonstrată de-a lungul anilor. Trebuie să recunoaştem faptul că, din păcate, s-a întârziat mulți ani, în raport cu nevoile şi asteptările jucătorilor şi ale evoluţiei pieţei de profil, iar lipsa de acţiune şi de luare a unor decizii la momentul potrivit îşi arată acum, mai mult ca oricând, efectele negative.

În acest context, am decis urgentarea demersurilor de implementare a jocurilor loto online, începute de managementul companiei încă dinaintea declanşării acestei situaţii de criză.

Așa cum am convenit cu reprezentanții Autorității pentru Digitalizarea României, cărora doresc să le mulţumesc şi pe această cale pentru deschiderea de care au dat dovadă încă de la început, vom implementa aceasta noua modalitate de joc, etapizat, în cel mai scurt timp posibil.

În felul acesta Loteria Română va face un pas extrem de important în dezvoltarea sa viitoare”, a declarat Sebastian-Iacob Moga, director general al Companiei Naţionale „Loteria Română” S.A., citat de  scrie RomaniaTV.