Evenimentul Zilei > Monden > Loredana Groza şi ultimii bărbaţi celebri din viaţa ei: „Nu regret. Ceilalţi n-au ştiut”
Loredana Groza şi ultimii bărbaţi celebri din viaţa ei: „Nu regret. Ceilalţi n-au ştiut”

Loredana Groza şi ultimii bărbaţi celebri din viaţa ei: „Nu regret. Ceilalţi n-au ştiut”

Cântăreaţa Loredana Groza a povestit cum a colaborat cu mai mulţi manelişti pentru melodiile „Fericire” şi „Bună dimineaţa”, care au generat multe dezbateri despre calitatea actului artistic.

Loredana Groza şi ultimii bărbaţi celebri din viaţa ei: „Nu regret. Ceilalţi n-au ştiut.” Artista a povestit că nu este afectată de criticile care au vizat-o atât pe ea, cât şi pe ceilalţi artişti implicaţi în cele două proiecte muzicale.

„În pomul lăudat toată lumea aruncă cu pietre. Este un moment istoric în muzica românească și pentru mine, de ce nu? Mă simt blagoslovită. Această dragoste și susținere pe mine mă hrănesc cel mai mult și îmi dau aripi. Mă fac să fiu fericită. Să fiu sinceră, nu m-a deranjat nimic. Am citit nu demul, un comentariu al lui Woody Allen, care spunea că nu îl interesează nici mesajele pozitive, nici cele negative. Nu pot să fiu ipocrită să spun că nu mă interesează mesajele pozitive.

Dar încerc să fiu echidistantă, să mă păstrez la mijloc și să nu îmi consum energie cu lucruri care, cumva, se întâmplă  firesc. Întotdeauna când este un plus, vine și un minus. Dacă ascultați ritmul, nu este nici raggaeton, nici manea. Este happy tone. Noul gen, noul trend.

Loredana Groza şi ultimii bărbaţi celebri din viaţa ei

Noi l-am inventat. Când este ceva care iese din tipare, care poate șoca anumite spirite puritane sau care cred că muzica pe care o ascultă ei e superioară, nu am cum să mă supăr. Oamenii se obișnuiesc până la urmă.

Aici este o problemă și de rasism. Sunt convinsă. Este o mare parte a problemei. Unii nu pot să înghită lucrul asta. Dar foarte mulți nu au de unde să știe că eu de foarte mult timp fac asta. Noi vrem să facem ceva nou întotdeauna, nu o manea. Tot timpul trebuie să faci ceva nou, să mergi pe anumite șabloane din muzică, dar să vii cu o schimbare. Ei n-au știut că o să fiu pe acest cântec. N-au aflat decât la filmare. În afară de Florin Salam, care știa, ceilalți n-au știut.

A fost foarte mare veselie la filmări. Sunt niște gentlemani, niște oameni dichisiți care au venit aranjați. Așa sunt toți lăutarii, care sunt priviți de multă lume ca și cum sunt veniți dintr-o subcultură. Viitorul acestei lumi stă în oameni care pot crea. Care o pot face mai bună. Și nu în cei care sunt retrograzi, care încearcă să se folosească de forța inerției. Nu regret deloc că am făcut videoclipul”, a declarat Loredana Groza la Antena 3.