Evenimentul Zilei > Social > Loredana Groza, criticată pentru ultima melodie lansată. „Versuri penibile”
Loredana Groza, criticată pentru ultima melodie lansată. „Versuri penibile”

Loredana Groza, criticată pentru ultima melodie lansată. „Versuri penibile”

Cunoscută Loredana Groza a scos de curând o nouă piesă, o piesa care nu are nimic în comun cu ceea ce eram noi obișnuiți până acum din partea artistei.

În noul „hit” lansat pe YouTube, Loredana Groza apare alături de mai multe nume din lumea manelelor. Piesa cu care a ocupat primul loc în trending-ul românesc este făcută în colaborare cu Jador, Florin Salam, Costi Ioniță, Culiță Sterp, Ștefan de la Bărbulești, Adi de la Vâlcea, Nicu Paleru, Jean de la Craiova, Vali Vijelie și un anume Baboiash.

Aceasta pare să fie una dintre producțiile lui Costi Ioniță sau Costi Fortză, după cum este cunoscut în ultima perioadă. El este omul care a venit cu acest model de ghiveci muzical, combinând toți artiștii de la un cap la altul în încercarea de a creea ceva care să prindă la public și ce să credeți, chiar i-a ieșit.

Piesa a reușit să strângă peste 1,5 milioane de vizualizări în doar două zile de la lansare, dar se pare că Loredana este artista cea mai criticată pentru această producție muzicală.

Cântăreața consacrată în România a fost pusă la colț pe social media, unde mai mulți oameni au reacționat, parcă cu dezamăgire văzând ultima colaborare a artistei.

Una dintre cele mai virulente și incisive postări este redată mai jos și este venită din partea lui Sebastian Dragoș Bârgău, un blogger român, care a taxat-o imediat pe cântăreață.

Videoclipul care a rupt internetul

„Am văzut videoclipul Loredanei cu stolul de „muzicanț” ca să nu trebuiască să-l vedeți voi. Așa că vi-l povestesc, să vă scutesc de un chin.

Începe cu o Loredană tunată și îmbrăcată de prietenul ei din copilărie, Antoni Gaudi (1852 – 1926). În spate are carpetele de la mam’mare, alea bune.

Apare cadrul următor, regele. Florin Salam rupe stilul cu niște versuri penibile din ușa mașinii parcate la mall. Atâți bani au fost, atât a fost bugetul, a zis regele că nici nu mă dau jos din mașină pentru banii ăștia, ăștia ai lui Loredana au zis că bine, că (…) merge tati! Ș-a mers.

Apare Jador, brusc și pe neașteptate. Sau cred că e Jador, că nu cunosc toate baragladinele. Apare ăsta într-o ruină, probabil ceva ce-i aduce aminte de copilărie. Sacou la pieptul gol, m-a impresionat de-am sughițat puțin.

Apoi cadru cu, probabil, Jador, la mucichii goi și cu tatuaje de 300 de lei pe umeri. În oglindă. Zicând ceva. Plângi de râs.

Apoi Jador se ceartă el cu el în oglindă. Să se vadă tatuajele de 300 de lei și mucichii de mai mulți bani.

De la Jador se mută cadrul pe Costiță Ioniță (…), care și-a trântit un lanț la gât și a zis că e bine dacă cântă cu Loredana, că tratamentul e scump. Și oricum nu face mare lucru, e un fel de ajutor acolo.

Se termină prima parte, începe treaba pe alb. Loredana arată ca o mumie c-o floare pe cap. Albă. Floarea, nu Loredana, că ea are tencuială pe ea de ține și polistirenul de 15.

Apare Nicu Paleru zicând de fericire. Cumva cineva i-a zis că merge alb cu albastru la nasturi, că albul estompează burta (da, sanchi) și că e o idee bună să ai sacoul pe umăr de parcă pleci la 6 dimineață de la nuntă. Băiat fin, e ăla cu melodia cu nevasta cu tupeu de acum 13 ani.

Cadrul următor, Vali Vijelie, băiat fin. Toată lumea i-a zis să poarte albastru că așa e tema, el a venit cu batistă verde, că el e cu verzii. Sau e doar prost. Nu se știe, trecem mai departe.

Jean de la Craiova umple următoarele frame-uri, dovedind că a citit brief-ul și că a înțeles că scria clar „alb cu albastru, nu ca prostul de Vali care vrea verde!”. Mișcările sale de balerin… (…) Aia e, aparent a fost la balet de mic. Labalet de mic, labalet de mare. Cu glezne goale, risc crescut de răceală la ovare.

După Jean vine Baboiash. A trebuit să caut acest specimen pe internet, după nume nu-mi zicea nimic. E genul ăla care vine gratis c-a auzit că vin niște unii mai tari ca el, își face și el un nume.

Următorul care apare-n scenă e Ștefan de la Bărbulești. Te uiți la el și te întrebi ce caută Costel parcagiul în sacou alb. Te miri că are dinți în gură.

După Fănel apare Adi de la Vâlcea. Cu ochelari de soare și cu speranța că nu-l recunoaște nimeni, că el a trecut pe chitară și jazz, cântă cu Adi Despot (…).

Baboiash apare din nou. Cum spuneam, a venit acolo gratis, cântă până mâine, nu e problemă, doar să apară în clip.

Costiță Ioniță (…) vine și c-un televizor la care cred că e Jador dar nu e Jador, mi se spune că e Culiță, că bugetul era prea mic să aducă un cigan atât de mare, și-l pune pe ceva ca să vedem noi cum cântă ciganul din vacanță. Și ciganul nu cântă ce trebuie, merge doar pe „te iubesc” și cam atât, că restul e voce, nu se pupă cu video, dar cine stă să vadă?

Culiță „cântă” și el ceva acolo, să nu zică că n-a fost, se vede că-i filmat cu telefonul, dar asta nu mai contează, fanii rup monitoarele. (…)

Cadrul se mută, mumia apare iar îmbrăcată ca de Gaudi, cu carpete în spate și cu pielea de pe față întinsă ca cu cleme.

Se revine la dansul ciganilor în jurul mumiei, probabil finalizat cu un fel de gangbang care-ți va lăsa urme pe creier doar la acest gând.

Fericire.”, a scris Sebastian Dragoș Bârgău pe pagina sa de Facebook.

Cine este acest „vis urât”

Sebastian Dragoş Bârgău este un blogger din România care a avut site-ul visurat.ro. Este cunoscut pentru articolele satirice. Acesta se descrie drept blogger, influencer, motociclist pasionat de gătit și, în general, cel mai nesuferit dintre pământeni.