Evenimentul Zilei > Monden > Cruzime fără margini! Un blogger rus a făcut un live cu moartea iubitei
Cruzime fără margini! Un blogger rus a făcut un live cu moartea iubitei

Cruzime fără margini! Un blogger rus a făcut un live cu moartea iubitei

Rusia este în stare de șoc: un popular blogger a transmis în direct, pe canalul său de Youtube, moartea iubitei sale. El a gândit o adevărată regie, care din păcate i-a fost fatală tinerei.

Potrivit presei ruse, bloggerul rus, Stas Reșetnikov, cunoscut sub numele de Reeflay, ar fi ținut-o pe tânără aproape goală, la balcon, pe un ger năprasnic. Bloggerul transmitea în direct pe propriul său canal de Youtube, iar la un moment dat a anunțat că iubita lui a murit, informează Gandul.

A ținut-o dezbrăcată pe balcon, pe un ger cumplit

El a adus-o din balcon și a așezat-o pe o canapea, continuând transmisiunea live. Un spectator a relatat că, după atacul său violent, bloggerul a închis-o afară în lenjeria de corp numai după ce a turnat apă pe ea. Grigoryeva a încercat să se înfășoare într-o jachetă pe care și-a luat-o, spunând că este însărcinată.

Când a readus-o înăuntru în apartament, scenele dureroase au fost transmise live spectatorilor, pe măsură ce Reeflay și-a dat seama treptat că nu respiră.

Brainstorming cu fanii

Comportamentul bizar al lui Stas Reșetnikov a continuat, el întrebându-și fanii cum să cheme ambulanța. Mai târziu, el a apelat totuși serviciul de urgență. Medicii sosiți la fața locului au confirmat decesul tinerei în vârstă de 26 de ani.

Oamenii legii examinează 3 versiuni ale decesului: supradoză de narcotice, contuzia organelor interne și hipotermia. Potrivit analizelor biochimice, în sângele decedatei au fost găsite urme de mefedron, amfetamină și canabis.

Conform datelor preliminare, moartea tinerei a survenit în urma unui stop cardiac, cauzat din cauza intoxicației, iar temperaturile reci au fost doar un factor agravant. Totodată, expertiza medico-legală a constatat că tânăra avea o leziune cranio-cerebrală închisă, multiple vânătăi și un hematom pe față. Bloggerul, în vârstă de 30 de ani, a fost plasat în arest pentru 60 de zile și riscă până la 15 ani de închisoare pentru vătămarea corporală gravă a concubinei sale.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE