Evenimentul Zilei > Justitie > Primul BLOGGER român care poate fi ÎNTEMNIȚAT. Faptele ABOMINABILE pe care le-a scris în ONLINE ar putea să-i aducă cele mai SEVERE PEDEPSE; vrea să OMOARE judecătorii
Primul BLOGGER român care poate fi ÎNTEMNIȚAT. Faptele ABOMINABILE pe care le-a scris în ONLINE ar putea să-i aducă cele mai SEVERE PEDEPSE; vrea să OMOARE judecătorii

Primul BLOGGER român care poate fi ÎNTEMNIȚAT. Faptele ABOMINABILE pe care le-a scris în ONLINE ar putea să-i aducă cele mai SEVERE PEDEPSE; vrea să OMOARE judecătorii

Primul blogger român care a publicat pe site-ul sau mai multe lucruri îngrozitoare ar putea fi judecat și băgat la închisoare. Însuși Procurorul General al României a discutat cazul bloggerului, care este de părere că libertatea de exprimare în online nu poate întrece anumite drepturi esențiale.

Trebuie să facem o revoluție adevărată, să-i omorâm pe judecători și pe politicenii ăștia corupți”. Cam așa sună una dintre postările urcate pe blogul lui Paul Ballea, www.petruandrei.wordpress.ro.

Acesta a și făcut amenințări criminale la adresa C.S. și A.A.: "C. S. si A. A. ar trebui sa fie atente cand ies din casa… pot fi lovite in cap de niste bolovani urias…nu-i amenintare dar pot sa moara si merita sa moara. Dar in chinuri. (…)" a scris acesta pe blogul său, potrivit protv.ro.

O altă postare de pe blog-ul www.petruandrei.wordpress.ro îndeamnă la uciderea judecătorilor de la Înalta Curte: „De ce nu-i omorâm pe judecatorii aștia de că**t de la înalta curte a cu** și jegurilor?…"

Însuși Augustin Lazăr a vorbit depsre cazul bloggerului devenit „celebru” datorită violenței din comentariile postate pe internet.

"Libertatea de exprimare are și ea o limită până acolo unde începe dreptul altcuiva și ordinea publică. Nu se poate încălca ordinea publică prin incitarea la violență, la ură, prin fapte care încalcă flagrant ordinea publică", a spus Augustin Lazăr, Procurorul General al României.