Evenimentul Zilei > Politica > Liviu Dragnea resimte lipsa lui Radu Mazăre. Susţinere şi pentru condamnatul Nicuşor Constantinescu
Liviu Dragnea resimte lipsa lui Radu Mazăre. Susţinere şi pentru condamnatul Nicuşor Constantinescu

Liviu Dragnea resimte lipsa lui Radu Mazăre. Susţinere şi pentru condamnatul Nicuşor Constantinescu

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a făcut recent o analiză a situaţiilor în care se află doi foşti colegi de partid: fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, şi fostul preşedinte al CJ, Nicuşor Constantinescu.

Prezent la deschiderea lucrărilor Şcolii Politice de vară a Femeilor Social Democrate, Dragnea a declarat că Mazăre rămâne prietenul său, iar despre Constantinescu a precizat că “plăteşte pe nedrept”.

“Îl apreciez foarte mult pe Decebal Făgădău, dar, în acelaşi timp, nu pot să uit ce a făcut Radu Mazăre pentru acest municipiu. Radu Mazăre a fost şi rămâne prietenul meu. Nu mă dezic de el. Chiar acum – vă spun sincer – când intram în Constanţa, îi spuneam colegului meu, Marian Neacşu (n.r. – secretarul general al PSD), cât de mult s-a schimbat Mamaia, în mandatele lui Radu Mazăre. Şi, de asemenea, sunt bucuros şi satisfăcut că Decebal este un primar foarte bun şi continuă ce s-a început, înainte, şi are şi un program nou de dezvoltare, care are toată susţinerea noastră şi care va face ca Mamaia şi Constanţa să-şi continue drumul de dezvoltare”, a declarat Dragnea.

„La judeţ, sunt multe programe pe care Nicuşor (Constantinescu – n.r.) le-a început şi pentru care, din păcate, plăteşte şi plăteşte pe nedrept. El (Horia Ţuţuianu, actualul preşedinte al CJ Constanţa – n.r.) are o situaţie şi bună şi rea, sau, mă rog, periculoasă. Bună, pentru că nu pleacă de la zero, periculoasă, pentru că trebuie să menţină un anumit nivel de dezvoltare. Este un băiat în care noi avem încredere, un băiat care ştie ce înseamnă dezvoltare, cu viziune. Va fi, în continuare, susţinut şi ajutat să aibă o abordare pragmatică şi strategică pentru dezvoltarea judeţului Constanţa. Judeţul Constanţa are un potenţial uriaş, care, din păcate, încă nu este simţit”, a mai spus social-democratul.