Evenimentul Zilei > Actualitate > Liviu Dragnea, primul weekend în libertate. Unde a evadat fostul lider PSD
Liviu Dragnea, primul weekend în libertate. Unde a evadat fostul lider PSD

Liviu Dragnea, primul weekend în libertate. Unde a evadat fostul lider PSD

Primul weekend de libertate pentru fostul lider PSD, după doi ani și două luni de închisoare. Un apropiat al lui Liviu Dragnea dezvăluie unde se află și cu cine își petrece finalul săptămânii fostul lider PSD.

Liviu Dragnea încearcă să-și găsească liniștea sufletească. În primul weekend de libertate, Liviu Dragnea a ales să petreacă timp cu copiii, la Alexandria. Dezvăluirile au fost făcute de către fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, care a promis că va oferi informații despre fostul lider al partidului. 

Unde se află Liviu Dragnea. Ce va face săptămâna viitoare

El a mai subliniat că Liviu Dragnea urmează să-și facă o serie de investigații medicale. De altfel, după eliberarea sa, chiar în primele declarații oferite în spațiul public, fostul lider PSD a precizat că vrea să-și verifice starea de sănătate. “În primul rând, vreau să ma caut de sănătate şi să văd ce mai pot repara, pentru că am nişte probleme mari de sănătate”, a declarat Liviu Dragnea, pe 15 iulie.

”Am promis cā vā țin la curent! Liviu Dragnea este cu copiii la Alexandria, eu cu Rāducu la pescuit! Ținem legătura telefonic, mâine searā ne vedem sā stabilim programul pentru săptămâna viitoare. Adicā medici, analize, spital. Vā salutām pe toți!”, a scris Codrin Ștefănescu, sâmbătă, pe Facebook. 

Apel către membrii PSD. Ce mesaj le transmite Ștefănescu PSD-iștilor

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a transmis un mesaj și membrilor partidului. El le-a transmis acestora să fie curajoși. 

”Vreau sā transmit un mesaj! Eliberarea lui Liviu a creat multā emoție, așteptare speranțā! Foarte mulți m-au sunat sau mi-au scris in sensul acesta! Unii au luat și poziție publicā, bravo lor, oameni bravi pe care ii respect! Dar sunteți și mulți cei care faceți asta pe șest. Parlamentari, primari, aleși locali ai PSD! Îmi spuneți cā sunteți pregătiți, cā stați cu “arma la picior”, cā electoratul vostru face presiuni sā deveniți mai curajoși! Atunci, fiți mai curajoși!”, a scris Ștefănescu.

Amintim că Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, a fost eliberat, pe 15 iulie, din penitenciarul Rahova. Acesta a fost așteptat la ieșire de iubita lui, Irina Tănase, și de un grup de susținători cu pancarde.

A doua zi, la nici 24 de ore de la eliberare, un vecin a sunat la 112. În imobilul în care locuiește fostul lider al PSD se auzea foarte mare gălăgie, motiv pentru care un vecin a apelat la serviciul de urgență 112.

Reclamantul era deranjat de prezența unui număr mare de jurnaliști în fața blocului în care stă Dragnea după eliberarea din închisoare, dorind ca polițiștii să gonească presa de la fața locului.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: