Evenimentul Zilei > Actualitate > Liviu Dragnea, eliberat. Irina Tănase a ajuns la Penitenciar: ”Niște judecători curajoși. Îți mulțumesc, Doamne, că ai făcut lucrul acesta pentru mine”
Liviu Dragnea, eliberat. Irina Tănase a ajuns la Penitenciar: ”Niște judecători curajoși. Îți mulțumesc, Doamne, că ai făcut lucrul acesta pentru mine”

Liviu Dragnea, eliberat. Irina Tănase a ajuns la Penitenciar: ”Niște judecători curajoși. Îți mulțumesc, Doamne, că ai făcut lucrul acesta pentru mine”

Judecătorii de la Tribunalul Giurgiu au admis, joi, cererea de eliberare condiţionată din închisoare depusă de Liviu Dragnea. Fostul lider PSD a executat peste doi ani din pedeapsa de trei ani şi jumătate primită în 2019 în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Prima care a reacționat după decizia Tribunalului Giurgiu, a fost iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase. De altfel, aceasta s-a grăbit să ajungă la Penitenciarul Rahova. În fața închisorii s-au adunat mai mulți simpatizanți ai fostului lider PSD.

„Au fost niște judecători curajoși. El nu a avut probleme cu nimeni în penitenciar”, a declarat Irina Tănase, care a refuzat să spună dacă se va căsători cu fostul lider PSD. Aceasta a mai povestit că era în gradina casei când a aflat că Liviu Dragnea va fi eliberat și că a început să plângă de bucurie.

Înainte de a pleca la Penitenciarul Rahova, Irina Tănase a scris pe Instagram:

„Îți mulțumesc, Doamne, că ai făcut lucrul acesta pentru mine”.  Mesajul este însoțit de un citat din opera „Oscar și Tanti Roz” a lui Eric Emmanuel Schmitt: ”Pentru prima dată. Conteplam lumina, culorile, copacii, păsările, animalele. simțeam cum aerul îmi umple nările și mă ajută să respir. Auzeam vocile care răsunau pe coridor ca-n turla unei catedrale. Simțeam că trăiesc. Și mă înfioram de bucurie. De fericirea de a exista. Minunat. Îți mulțumesc, Doamne-Doamne, c-ai făcut asta pentru mine”.

Susținătorii lui Dragnea s-au strâns la Penitenciar

Mai mulți susținători ai lui Liviu Dragnea s-au strâns la Penitenciarul Rahova, așteptând ca acesta să fie eliberat. Vestea că fostul lider al PSD va fi eliberat i-a făcut pe oameni să iasă în stradă și să-l așteptea pe fostul lider al PSD. Aceștia purtau steaguri tricolore și pancarte.

De asemenea, ei au afișat fotografia fostului lider al PSD, spunând că așteaptă să-l vadă la ieșirea din închisoare.

Printre lozincile afișate de susținătorii lui Dragnea se putea citi: „Acum trebuie să eliberezi România!”; „Acum agricultura la pământ!!!”

Magistrații Tribunalului Giurgiu au decis, joi, eliberarea lui Liviu Dragnea. Decizia este definitivă și în câteva ore Dragnea va putea părăsi Penitenciarul Rahova.

 

Pe măsură ce ora eliberării lui Liviu Dragnea din penitenciar se apropia, susținătorii acestuia s-au strâns în dreptul porții penitenciarului. În ciuda căldurii foarte ridicate, aceștia au ateptat cu răbdare ca fostul lider PSD să-și facă apariția.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: