Evenimentul ZileiActualitatePrimele imagini și declarații. Liviu Dragnea, dezlănțuit la ieșirea din pușcărie: ”PSD e praf, e în buzunarele SRI” VIDEO

Primele imagini și declarații. Liviu Dragnea, dezlănțuit la ieșirea din pușcărie: ”PSD e praf, e în buzunarele SRI” VIDEO

VIDEO
Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, a fost eliberat astăzi din penitenciarul Rahova. Acesta a fost așteptat la ieșire de iubita lui, Irina Tănase, și de un grup de susținători cu pancarde.

Iată primele declarații făcute de Dragnea, chiar la poarta pușcăriei.

  • „A fost o perioadă de doi ani şi două luni de chin şi suferinţă, abuzuri şi umilinţă. Cea mai mare parte a populaţiei a înţeles azi de ce am ajuns aici. Când am plecat, România era o ţară prosperă. Din păcate, azi e o dictatură feroce, este amanetat viitorul României cu asemenea datorii.
  • Mă consider deţinut politic, pentru că am intrat nevinovat. Mi s-a cerut în instanţă să-mi recunosc vinovaţia pentru a valida acest dosar politic, dar am refuzat. Cred că judecătorii din Giurgiu au avut curaj şi au rezistat la presiuni, pentru că la TMB este destul de clar ce s-a întâmplat.
  • În primul rând, vreau să ma caut de sănătate şi să văd ce mai pot repara, pentru că am nişte probleme mari de sănătate.
  • Voi munci la firma fiului meu. În ceea ce priveşte reintrarea în politică, voi intra doar dacă o să găsesc răspunsul la două întrebări. dacă mai am pentru cine şi dacă mai am cu cine? PSD este praf, este un partid fără personalitate. Da, am mai slăbit. Faptele sunt inexistente.
  • DNA ce a înţeles? Să-i ancheteze pe cei care jefuiesc ţara. Discutăm despre un jaf generalizat. Asta trebuie să facă DNA. Lipsa libertăţii te afectează cel mai mult. Cel mai mult mi-au lipsit copiii şi Irina.
  • Dacă am cu cine şi dacă am pentru cine, mă gândesc să revin în politică. Nu ştiu dacă voi înfiinţa un partid politic. PSD este în buzunarele SRI. N-aţi văzut că lor li se dă voie să vorbească doar la Meteo?
  • Vreau să le mulţumesc zecilor de mii de români care mi-au trimis mesaje şi care au postat pe contul de Facebook al lui Codrin Ştefănescu. Nu m-a trădat nimeni, m-au vândut”, a declarat Liviu Dragnea la ieşirea din penitenciar.

Ne puteți urmări și pe Google News

Tribunalul Giurgiu a dezbătut  azi cererea de eliberare condiţionată depusă de fostul lider al PSD Liviu Dragnea, care execută la Penitenciarul Rahova o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. El a fost audiat prin videoconferință.

În urma deliberălii, judecătorii au acceptat cererea de eliberare a fostului lider PSD.

La ieșirea din penitenciar, Dragnea a fost așteptat de televiziuni, de iubita lui și de mai mulți susținători.

 

 


Accesează: