Tom Hanks și soția acestuia, Rita Wilson, au fost confirmați cu Coronavirus. Aceștia se aflau în Australia pentru producția unui film biografic despre Elvis Presley.

„Salutare prieteni. Rita și cu mine am avut câteva simptome de răceală așa că ne-am hotărât să ne testăm pentru Coronavirus, iar rezultatele au fost pozitive. Totul este bine, ne vom izola”, a declarat starul de cinema.

Olga Kurylenko, cunoscută drept „fata Bond”, a fost, de asemenea, testată pozitiv de Coronavirus.

În vârstă de 41 de ani, actrița a declarat că a fost testată pozitiv pe 15 martie, printr-o postare pe Instagram.

„Închisă în casă după ce am fost testată de Coronavirus și rezultatul a ieșit pozitiv. Mă simțeam bolnavă de mai bine de o săptămână. Febra și oboseala sunt simptomele mele principale”, a scris aceasta pe rețeaua de socializare.

Actorul Idris Elba a fost și el testat pozitiv.

În vârstă de 47 de ani, britanicul a declarat că „se simte okey și nu are simptome, dar stă izolat de când a primit rezultatul. Stați acasă. Vă voi spune cum mă mai simt zilele viitoare, în cazul în care situația evoluează”.

Celebrul actor din Game of Thrones, Kristofer Hivju, infectat cu Coronavirus.

„Suntem sănătoși. Doar simptome minore ale unei răceli. Există oameni expuși unui risc mult mai mare, așa că vă rog să aveți grijă de voi. Spălați-vă pe mâini și păstrați o distanță de măcar 1,5 metri față de celelalte persoane”, a scris acesta pe Twitter, conform Insider.com.