Evenimentul Zilei > Actualitate > LIGA I. CFR Cluj s-a impus la limită în derby-ul cu Dinamo. Cosmin Contra e foc și pară pe arbitraj
LIGA I. CFR Cluj s-a impus la limită în derby-ul cu Dinamo. Cosmin Contra e foc și pară pe arbitraj

LIGA I. CFR Cluj s-a impus la limită în derby-ul cu Dinamo. Cosmin Contra e foc și pară pe arbitraj

CFR Cluj a câștigat cu scorul de 1-0 partida disputată, joi, pe teren propriu, cu Dinamo, în etapa a 5-a a campionatului intern.

CFR Cluj s-a impus la limită, scor 1-0, în derby-ul cu Dinamo, care a încheiat, joi, etapa a 5-a a Ligii I. Unicul gol a fost marcat în prima reprizăm de Emmanuel Culio, cel care a transformat un penalty în minutul 37. Gazdele au terminat partida cu doi oameni în minus, după ce Mario Camora (83) și Emmanuel Culio (90+2) au fost eliminați. La final, Cosmin Contra a criticat vehement arbitrajul lui George Găman.

„Am pierdut nemeritat un meci. Din toate punctele de vedere, am fost echipa mai bună, dar o decizie luată atât de ușor a influențat meciul. Eu am văzut o echipă care a încercat să desfacă o apărare cu 11 jucători și care a dominat CFR la ea acasă. Eu consideră că scorul nu a fost CFR-Dinamo 1-0, ci Găman-Dinamo 1-0. Mi s-a spus înainte de meci că avem o istorie foarte neagră cu domnul Găman. Eu o să vorbesc cu clubul să-l refuze, eu nu vreau să mă mai arbitreze vreodată domnul Găman și domnul Șovre”, a spus Contra la Digi Sport.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: