Lider PSD, atac devastator la „tovarășa” Turcan. „Vedeta botoxului cerebral”

Lider PSD, atac devastator la „tovarășa” Turcan. „Vedeta botoxului cerebral”

Un lider PSD lansează un atac devastator la adresa vicepremierului Raluca Turcan după ce aceasta i-a transmis ieri un mesaj acid lui Marcel Ciolacu, președintele social democraților.

Radu Cristescu, candidatul PSD pentru Camera Deputaților în județul Satu Mare, susține că vicepremierul Raluca Turcan este „vedeta botoxului cerebral din ograda PNL”.

Radu Cristescu mai spune că „fiind școlită la Moscova, cu bursă din categoria  ”davai ceas”, evident că doamnei tovarășe Turcan i se pare că orice critică a guvernului e un fel de crimă”.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Raluca Turcan, „vedeta botoxului cerebral din ograda PNL

„Primadona decorativă a guvernului liberal, adică trompetista politică Raluca Turcan, are din nou iluzii optice: „Marcel Ciolacu îl atacă pe preşedintele Iohannis în purul stil PSD-ist. Foloseşte copiii drept paravan pentru a-l denigra. Asta e ipocrizie!”. Și asta doar fiindcă liderul opoziției social-democrate a exprimat, public, o părere critică despre felul în care guvernanții liberali bulibășesc, în stilul lor deja cunoscut, școala românească și viața elevilor”, scrie, Criestescu.

„I se pare că orice critică a guvernului e un fel de crimă”

„Fiind școlită la Moscova, cu bursă din categoria ”davai ceas”, evident că doamnei tovarășe Turcan i se pare că orice critică a guvernului e un fel de crimă, care trebuie pedepsită în Piața Victoriei, sau în Piața Roșie, după caz. Nu-i nici o mirare, n-ar fi primul politician ”de dreapta” care acuză PSD că se uită spre Est, în timp ce chiar ea condamnă cu sfåntă mânie proletară, în stil bolșevic, opoziția care își permite să nu tacă, ba chiar critică puterea.

Cît despre ipocrizie, i-aș aminti tovarășei comisar politic un citat din șeful ei, Ludovic Orban :”Le-am spus colegelor mele că la liberali, doamnele pot să-și facă o carieră politică și că nu este necesar să treacă prin patul nimănui pentru a ajunge să câștige funcții publice. Un exemplu ar fi cel al Ralucăi Turcan, care a fost asistenta domnului Stolojan, dar și altele”, mai spune candidatul PSD.

„Lămuriți problema cu patul lui Orban. Sau al lui Stolojan”

„Deci, tovarășa Turcan, înainte de a vorbi de paravanul lui Ciolacu, lămuriți problema cu patul lui Orban. Sau al lui Stolojan.

În rest, salutări colegilor de la Moscova. Mai ales celor care au absolvit cu brio cursul de propagandă ieftină.”, scris Cristescu pe pagina lui de Facebook.