Evenimentul Zilei > Politica > Lia Olguța Vasilescu nu mai are încredere în Klaus Iohannis și anunță că nu va mai accepta invitațiile la Cotroceni
Lia Olguța Vasilescu nu mai are încredere în Klaus Iohannis și anunță că nu va mai accepta invitațiile la Cotroceni

Lia Olguța Vasilescu nu mai are încredere în Klaus Iohannis și anunță că nu va mai accepta invitațiile la Cotroceni

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat în această seară, la România Tv, că nu va mai accepta vreo invitație e președintelui Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. Principalul motiv invocat de Vasilescu este legat de întâlnirea din urmă cu două săptămâni la care a participat alături de premierul Viorica Dăncilă.

După acea întâlnirea, Iohannis a anunțat ca au fost divergențe între el și reprezentanții Guvernului, pe parcursul discuției, în timp ce Viorica Dăncilă a susținut contrariul, cerând chiar ca președintele să facă publică stenograma întâlnirii.  

"În cadru privat a fost foarte în regulă ca şi persoană. Să scoată stenogramele de la discuţii. E total diferit în privat faţă de atunci când e pe bicicletă. Nu văd un motiv pentru care ar trebui să ne cheme. Are suficienţi consilieri la Cotroceni care să-i explice. Nu are de ce să facă mediere între noi şi vreo instituţie sau între noi şi sindicate. Noi trebuia să nu ieşim din deficitul de 3% anul treuct şi am reuşit", a spus Vasilescu.