Evenimentul Zilei > Sport > Leo Messi se desparte de Barcelona? Care sunt posibilele destinații
Leo Messi se desparte de Barcelona? Care sunt posibilele destinații

Leo Messi se desparte de Barcelona? Care sunt posibilele destinații

Contractul lui Lionel Messi cu catalanii de la FC Barcelona expiră în vara anului 2021. Deja se fac speculații, în pofida declarațiilor sale, care va fi noua destinație a starului argentinian.

 

La sfârșitul lunii decembrie, Messi a acordat un interviu în care a vorbit despre planurile sale de viitor, anunțând că nu s-a decis în legătură cu ce va face din vara acestui an.

Șanse spre zero ca Messi să continue la formația blaugrana

Unul dintre candidații la președinția Barcelonei afirmă în ciuda afirmațiilor lui Messi, că starul este că și plecat de pe Camp Nou. Agusti Benedito s-a declarat destul de pesimist în ceea ce privește șansele că argentinianul să rămână în clubul blaugrana.

„Păstrarea lui Messi ar fi cea mai bună veste, dar nu sunt prea optimist. Aș fi vrut să spun, în interviul de săptămâna trecută, că vrea să rămână la club, dar nu a făcut-o, așa că trebuie să așteptăm și să vedem.

Adevărul e că sunt pesimist. Trebuie să va gândiți că, în august, a spus că vrea să plece, după 20 de ani, și încă nu a specificat ce voia să facă. Cel mai probabil scenariu este că ne va părăși în vara.

Având în vedere situația clubului, cred că este important pentru el să rămână la Barcă, din moment ce înțelege cum vor fi următorii doi ani. Se află aici de 20 de ani, este un fan al Barcei și cred că el cunoaște situația”, a declarat Benedito, potrivit ESPN.

Deja s-au conturat trei variante

Jurnaliștii spanioli precizează că Messi va lua o decizie după alegerile prezidențiale, programate pe 24 ianuarie, urmând a își stabili planurile de viitor în funcție de proiectul noului președinte de la Barcelona.

Până la această oră, printre echipele care se află pe urmele lui Lionel Messi se află PSG, Manchester City sau Inter Miami, varianta MLS atrăgându-le atenția jurnaliștilor după ce argentinianul și-a cumpărat o casă în America, în statul Florida, scrie sport.ro.

Unul dintre visele sale este să joace în America

„Aș vrea să joc în Statele Unite, să simt viața și limba de acolo, dar într-un final m-aș întoarce la Barcelona. Nu mă gândesc prea mult la viitorul pe termen scurt.

Vreau să văd cum se termină acest sezon. Nici eu nu știu deocamdată. Dar ce este sigur este că nu voi merge nici la Real, nici la Atletico. Mi-ar fi imposibil să fac asta”, a mai spus Messi pentru postul de televiziune „La Sexta”.