Evenimentul ZileiActualitateLegendarul Larry King, internat de urgență. Vedeta CNN are COVID-19

Legendarul Larry King, internat de urgență. Vedeta CNN are COVID-19

Legendarul Larry King, internat de urgență. Vedeta CNN are COVID-19
Legendarul prezentator de televiziune american Larry King se află spitalizat din cauza infectării cu COVID-19, iar îngrijorările pentru viața sa sunt mari.

Celebrul prezentator de televiziune american Larry King se află spitalizat din cauza infectării cu COVID-19, iar îngrijorarea familiei pentru starea sa de sănătate este mare.

Vedeta  CNN Larry King s-a internat în Los Angeles. Are COVID-19, dar și multe probleme de sănătate

Fosta vedetă de televiziune de 87 de ani a fost internată într-un spital din Los Angeles, după ce a contractat noul coronavirus. Soția sa Shawn King, cu care este căsătorit de 23 de ani, și cei doi fii ai lor Chance și Cannon nu îl pot vizita la spital, potrivit presei de peste Ocean.

Octogenarul are multiple probleme de sănătate: a suferit de cancer de plămâni, a avut un atac de inimă, are diabet de tip 2 și probleme cu prostata.

Legendarul prezentator, care a scris istorie în televiziune cu show-ul său de 25 de ani  (a început în 1985 și a durat până în 2010) Larry King Live de la CNN, a fost diagnosticat cu COVID-19. Sudul Californiei este unul dintre locurile cele mai afectate de pandemie din Statele Unite, iar vârsta înaintată și gravele sale afecțiuni îl plasează într-un grup de risc ridicat.

Larry King, starul CNN, are COVID-19
Larry King, starul CNN, are COVID-19

 

Larry King a intentat divorț lui Shawn (61 ani) (foto) în august 2019, la 5 luni după ce a suferit un atac de cord. Cei doi nu au divorțat încă oficial, procesul fiind în derulare, iar Larry a rămas în relații bune cu Shawn, ale cărei mesaje sunt transmise de doctorii care îl îngrijesc pe fostul ei soț. Luna trecută, cei doi soți au ajuns la un acord care prevede ca Larry să-i plătească lui Shawn 20.000 de dolari ca sumă forfetară, plus 33.000 de dolari lunar ca măsură de suport, potrivit documentelor obținute de Daily Mail. Această plată va dura până cel puțin la următoarea audiere din procesul de divorț, programată pentru data de 29 aprilie 2022.

Larry King nu a putut participa la înmormântarea fiului său

2020 a fost un an tragic pentru vedeta americană. Vara trecută i-au murit doi dintre cei 5 copii ai săi în decurs de numai o lună. Pe 28 iulie s-a stins din viață fiul său Andy (65 ani) din cauza unui infarct. La scurtă vreme a decedat fiica sa Chaia (52 ani), pe 19 august fiind răpusă de un cancer la plămâni. Nepoata lui King, Jillian (31 ani) a declarat că bunicul ei nu a putut lua parte la înmormântarea fiului său din cauză că se recupera în urma unui atac cerebral din 2019 și a urmărit funeraliile prin video. Al cincilea său copil este Larry Jr. (58 ani), rezultat în urma scurtului său mariaj cu Annette Kaye.

De la atacul cerebral suferit în 2019, Larry King a rămas cu mari sechele, cu probleme neurologice și nu mai poate conduce mașina. Totuși, a demonstrat o atitudine pozitivă care l-a uimit pe medicul său neurolog.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE


Accesează: