Laurențiu Reghecampf și-a ieșit din minți la întoarcerea în România. Nici Corina Caciuc nu părea mai bine

Laurențiu Reghecampf și-a ieșit din minți la întoarcerea în România. Nici Corina Caciuc nu părea mai bine Laurențiu Reghecampf. Sursă foto: Arhiva EvZ

Laurențiu Reghecampf și-a reziliat săptămâna trecută contractul cu echipa din Arabia Saudită, Al Taee, din cauza rezultatelor slabe pe care le-a avut. Din acest motiv, antrenorul și întreaga sa familie s-au reîntors în România.

Reghe a sosit pe Aeroportul Otopeni încărcat de bagaje, alături de Corina Caciuc și de cei doi copii. Situația părea însă extrem de tensionată între cei doi, așa că antrenorul a avut un moment de furie în care nu s-a mai putut stăpâni și a început să strige la cei din jurul său.

Tensiuni între Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

Mai mult, nici Corina Caciuc nu pare să fi fost bine dispusă, după cum au relatat sursele de la fața locului pentru Click.

Unul dintre motivele care au dus la tensiuni între cei doi poate să fie reprezentat și de poza cu Anamaria Prodan, pe care Laurențiu Reghecampf a pus-o zilele trecute pe Instagram.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Nu am înțeles de ce a pus poza cu Anamaria pe pagina lui de Facebook. Am rămas toți blocați.

La două ore după ce a postat poza cu Ana, Reghe a scos-o fără nici o explicație”, au dezvăluit surse din anturajul impresarei.

Mai mult, Corina Caciuc a fost chemată ca martor în procesul de divorț dintre Prodanca și Reghe, ceea ce înseamnă că cele două trebuie să stea față-n față. Avocatul impresarei ar fi cerut ca martor să fie noua iubită a antrenorului, un lucru cu care instanța a fost de acord.

Anamaria Prodan

Sursa foto: Facebook/ Anamaria Prodan

La cererea avocatului Anamariei Prodan, s-a solicitat ca Laurențiu Reghecampf să prezinte în instanță contractul său și veniturile obținute în ultimele șase luni la echipa din Arabia Saudită, unde a activat recent în calitate de antrenor.

Această solicitare a fost făcută în contextul în care s-a depus și o cerere pentru majorarea pensiei alimentare pentru fiul său, Laurențiu Reghecampf junior.

Anamaria Prodan, înțepături la adresa Corinei Caciuc

Abia aștept să se termine acest coșmar în care eu și copiii mei ne aflăm. Cel mai bun martor este concubina lui Reghe. Ea este în măsură să povestească de când soțul căra banii familiei către amante, cum face Reghe copii în timpul căsătoriei, se ascunde și își umilește familia.

Cred că este cel mai bine ca toată această țară să vadă fața adevărată a lui Reghe, nu proiecția mea fake făcută de ani de zile. În sfârșit, concubina poate să devină vedetă, exact așa cum și-a dorit”, a spus impresara pentru sursa citată, după ultima înfățișare din proces ce a avut loc pe 10 aprilie.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

Sursa foto: Laurențiu Reghecampf/ Instagram

Prodanca a afirmat că în cazul iubitei lui Laurențiu Reghecampf, nu va fi acceptată mărturia mincinoasă, deoarece se pot verifica lunile de sarcină.

Într-o notă mai serioasă, impresara a spus că divorțul se va finaliza odată cu depozițiile și mărturiile „concubinei Caciuc”, iar Reghe nu va mai putea să se laude la un pahar de vin cu influența sa asupra Judecătoriei Buftea și că nimeni nu îi poate ieși din cuvânt.