Bombă despre Reghe și Prodanca. Încă sunt căsătoriți! Antrenorul nu vrea divorț la notar

Bombă despre Reghe și Prodanca. Încă sunt căsătoriți! Antrenorul nu vrea divorț la notar Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Sursa foto: arhiva EVZ

Anamaria Prodan își dorește cu ardoare să oficializeze divorțul de Laurențiu Reghecampf, însă antrenorul pare să se împotrivească acestei separări legale. Impresara susține că acesta are un motiv bine definit pentru care evită să încheie divorțul prin intermediul notarului.

La doi ani de la despărțire, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, unul dintre cele mai mediatizate cupluri din lumea showbiz-ului românesc, rămân căsătoriți din punct de vedere legal.

Asta cu toate că fiecare și-a urmat propriul drum. Impresara a sugerat că Reghe așteaptă să primească bani de la ea.

Anamaria Prodan îl acuză pe Laurențiu Reghecampf că vrea bani de la ea

Impresara a declarat că a făcut numeroase încercări de a conveni cu fostul ei partener asupra procesului de divorț realizat prin intermediul notarului, dar acesta ar fi refuzat în mod repetat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Am cinci-șase procese cu el pe rol la acest moment, nici nu le mai știu numărul. El și amanta vor să stoarcă niște bani de la mine!

Spun amantă pentru că nu sunt căsătoriți, iar divorțul nu s-a pronunțat! El e încă însurat, da?! Ați văzut voi pe undeva că s-a pronunțat divorțul?!

De ce nu renunță el la aceste procese cu mine? Nu vrea! Vrea bani! Nu există așa ceva! Sunt doi ani de când ne rugăm și eu și avocații mei de el, la două zile, să închidă tot și să-și vadă de viața lui!

Să mergem la notar să încheiem, asta îi cerem noi toți, familia”, a declarat Anamaria Prodan, în podcastul Tare e tot' cu Viorel Grigoroiu.

Un nou termen de divorț, stabilit în vara anului 2024

O nouă dată pentru procesul de divorț a fost programată pentru vara viitoare. Totul se anunță a fi un proces complicat, având în vedere implicarea unui copil.

Cei doi au împreună un băiat, pe Bebeto, care acum locuiește cu mama lui.

Divorțul a fost amânat până în luna iunie anul viitor, nu este pronunțat încă”, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Impresara a dezvăluit că Laurențiu Reghecampf a invocat distrugerea carierei ca unul dintre motivele divorțului.

În ceea ce-l privește pe Bebeto, Anamaria Prodan a menționat că acesta nu poate considera că are un tată, deoarece tot ceea ce face pentru el este să plătească pensia alimentară.

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan. Sursa foto. Captura video

Mircea Lucescu a spus că viața profesională a unui fotbalist e strâns legată de viața lui personală, și unde viața personală nu merge, mână în mână, cu cea profesională, declinul e aproape.

Tată nu te numești dacă plătești o pensie alimentară, ești un fel de sponsor. Știu că fostul meu soț spune la toată presa că i-am blocat numărul copilului, că nu-l las să vorbească cu el la telefon. Nu este nimic adevărat!”

Anamaria Prodan nu s-a simțit iubită de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan admite că a trecut printr-o perioadă lungă de suferință după despărțirea de antrenor.

Cu toate acestea, a ajuns la concluzia că nu a fost niciodată cu adevărat iubită de el, ci mai degrabă simte că a fost folosită.

Nu cred că el m-a iubit, am fost doar colacul lui de salvare! În acel moment, el se zbătea undeva prin Liga 2. Eu l-am luat și l-am ridicat de jos, l-am dus pe culmi”.