Reghecampf, mai îndrăgostit ca niciodată. Fotografie rară cu el și Corina Caciuc

Reghecampf, mai îndrăgostit ca niciodată. Fotografie rară cu el și Corina Caciuc Reghecampf, mai îndrăgostit ca niciodată. Fotografie rară cu el și Corina Caciuc. Sursa foto: Facebook

Iubita lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, a împlinit astăzi, 16 februarie, vârsta de 32 de ani, iar acesta a postat o fotografie rară cu ei doi. Antrenorul îi declară iubirea cu fiecare ocazie tinerei care i-a dăruit un copil.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au fost unul dintre cele mai controversate cupluri o perioadă lungă de timp. Acum, antrenorul nu se mai ascunde și le arată fanilor cât de fericit îl face iubita sa. Astăzi, ea a împlinit 32 de ani, iar acesta i-a făcut o surpriză pe cinste.

Fotografie rară cu Reghe și Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf a transmis o urare emoționantă, pe Instagram, cu ocazia zilei de naștere a iubitei sale, Corina Caciuc. El a postat și o fotografie cu partenera sa, care este însărcinată cu cel de-al doilea copil. În imagine, el o sărută cu patos pe iubita sa. La descriere, acesta a pus: „La mulți ani!”

 

Ne puteți urmări și pe Google News
View this post on Instagram

 

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Laurențiu Reghecampf, din nou tătic

Corina Caciuc și fostul soț al Anamariei Prodan au devenit părinți în anul 2022, când tânăra a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, pe care l-au numit Liam. Recent, tânăra a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară. Antrenorul a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu un tort pe care era inscripționat mesajul „ Fetiță sau al 4-lea băiat ”.

Laurențiu Reghecampf, despre relația cu Corina Caciuc

În urmă cu ceva vreme, Reghe a declarat că iubita sa, Corina Caciuc, îl face extrem de fericit și că speră ca fosta lui soție, Anamaria Prodan să își găsească liniștea. Antrenorul a mai spus că partenera sa este o femeie minunată și sinceră și că nu i-a cerut niciodată să divorțeze, așa cum s-a zvonit.

Laurențiu Reghecampf,

Reghecampf, mai îndrăgostit ca niciodată. Fotografie rară cu el și Corina Caciuc.Sursa foto: EVZ

„Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună, simt că lucrurile au luat o întorsătură pozitivă. Și mi-aș fi dorit și ca Anamaria să aibă parte de același lucru. Spun sincer acest lucru”, a spus Reghecampf. „E o fată foarte sinceră, i-am spus asta de foarte multe ori, este enervant de sinceră, căpoasă, nu a ținut cont o secundă că sunt Reghecampf, n-a avut niciun fel de problemă să-și ia o plasă și să plece.

Nu mi-a cerut niciodată să divorțez, nici acum nu-mi cere asta, nu am avut discuții pe tema asta. Mi-am dorit foarte mult să nu fie implicați copiii”, a mai spus Reghecampf.

Pe de altă parte, Anamaria Prodan, se afișează cu mai tânărul Ronald Gavril. Iubire mare, în poze!