Românca de doar 14 ani a uimit o lume întreagă cu vocea ei, după ce a participat la mai multe concursuri naţionale şi internaţionale. 

"Am câştigat «Românii au talent», dar tot ce vreau să înţelegeţi este că nu am făcut-o pentru banii, ci pur şi simplu pentru a-i îndeplini dorinţa bunicului meu. Deşi am câştigat primul loc, încă nu am văzut niciun penny din premiu. Dacă îl voi primi, voi dona o mare parte, aşa cum am făcut şi până acum, pentru orfani şi persoane fără adăpost, acestea fiind două cauze în care cred foarte mult", a scris Laura Bretan pe contul sau de Instagram.

Laura a dat lăsat de înţeles că organizatorii ar fi refuzat să-i înmâneze banii pentru că a ales să participe şi la varianta americană a show-ului. 

"Dar cine ştia că mă voi califica, de asemenea, şi la «Americanii au talent»? A fost mereu un vis să cânt pe scena de la «Americanii au talent»», SUA este ţara şi casa mea şi m-am născut aici. Şi, din moment ce există mai multe versiuni ale show-ului «Got Talent», nu sunt singurul concurent care a mers la audiţii în mai multe ţări. Lăsaţi-mă să vă întreb: dacă un atlet câştigă medalia de aur, ar trebui să se oprească din a participa la competiţii? Doar pentru că a câştigat o dată? Nu! Continuă să joace în toată lumea. La fel e pentru toată lumea", a mai scris Laura Bretan.

Tânăra a reuşit să impresioneze şi juriul de la “America’s Got Talent”, iar săptămâna trecută s-a calificat în semifinalele din SUA după o reprezentaâie nemaipomenită.