Potrivit CNBC, citat de Mediafax, cei care stau deja la rând spun că au de gând să rămână în fața reprezentanței Apple până când vor pune mâna pe noul iPhone.

"Vrem să batem recordul, care a fost de 18 zile", a spus Brian Ceballo, care se află de duminică în faţa magazinului. Însă cei care ocupă primele locuri la coadă au şi alte motive în afară de a cumpăra pur şi simplu telefonul.

Ceballo şi Joseph Cruz reprezintă compania BuyBackWorld, care se ocupă cu revânzarea de electronice, şi au fost primii la coadă înainte ca Jason şi Moon Ray să le plătească 2.500 de dolari ca să le asigure primele locuri. În timp ce aşteaptă, noii ocupanţi ai primelor locuri îşi promovează o aplicaţie video care le permite pacienţilor să discute cu doctorii pe Skype.

Pentru al cincilea an la rând, Ceballo şi Cruz aşteaptă la coadă împreună. Brian Ceballo estimează că a făcut 7.000 de dolari din aşteptarea lansărilor Apple, pe lângă faptul că şi-a construit o bază considerabilă de fani în social media, relatează CNBC.

Între timp, Robert Samuel, fondatorul şi proprietarul serviciului profesionist de aşteptare la coadă S.O. L. D. (Same Ole Line Dudes/ Aceiaşi tipi de la coadă), are deja şapte comenzi de iPhone 6 şi o cerere de la un revânzător de iPhone, în ciuda lipsei de certitudine în ceea ce priveşte telefonul în sine.

"Asta e treaba cu fanii Apple – chiar dacă abia au cumpărat iPhone 5s anul trecut, tot vor ce e mai nou şi mai tare", a spus Samuel într-un interviu la telefon, care se aşteaptă ca telefonul să-i "zbârnâie" de la cereri pe măsură ce data de lansare se apropie. Bazându-se pe lansările anterioare, Samuel e de părere că cel mai nou iPhone va fi disponibil din 19 septembrie.

Până acum există doar zvonuri privind dotările noului smartphone, care ar putea fi disponibil în două dimensiuni şi ar avea un ecran mai rezistent decât versiunile anterioare.

 

Te-ar putea interesa și: