Evenimentul Zilei > Monden > Lacrimi şi scandal la Kanal D. O mare vedetă a cedat nervos: „Nu mai suport falsitatea.”
Lacrimi şi scandal la Kanal D. O mare vedetă a cedat nervos: „Nu mai suport falsitatea.”

Lacrimi şi scandal la Kanal D. O mare vedetă a cedat nervos: „Nu mai suport falsitatea.”

Emisiunea „Bravo, ai stil Celebrieties” de la Kanal D a devenit în ultima vreme un război imens al orgoliilor. Vedetele implicate în proiect pun foarte mult suflet şi nu este de mirare că în urma unor şicane din partea concurenţei, mai apar şi lacrimile.

Emisiunea „Bravo, ai stil Celebrieties” de la Kanal D a devenit în ultima vreme un război imens al orgoliilor. Vedetele implicate în proiect pun foarte mult suflet ş

Aşa s-a întâmplat şi în cazul Andreei Tonciu, una dintre vedetele care ţin prim-planul emisiunii datorită ineditului pe care-l propune în ţinutele sale, apreciate cu unele dintre cele mai mari note de juraţi.

Totuşi, a fi aproape mereu în centrul atenţiei nu este chiar simplu. A simţit-o recent pe pielea ei şi Tonciu, care a clacat şi a dat drumul lacrimilor, dar şi unor gânduri pe care n-a mai putut să şi le cenzureze. Redăm dialogul incendiar din culisele emisiunii de mare succes de la Kanal D.

Uitând de camerele de filmat, Tonciu a recunoscut ce o deranjează cel mai tare, printre lacrimi. „Ce faci, Andreea, le provoci pe fete?”, a întrebat-o prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici. „Ele mă provoacă pe mine”, a fost răspunsul, conform wowbiz.ro.

„Andreea Tonciu: Primesc un mesaj vocal de la Raluca, în care se îmi spune ce s-a întâmplat la testimoniale.

Raluca: Nu mă justific, dar trebuie să o pun în temă.

Andreea Tonciu: Îi răspuns frumos, când ajung acasă, pe la 12, că nu mă interesează. I-am spus foarte frumos că hainele alea nu sunt făcute de Simedru, el face doar schițele, este plătit să facă schitele pentru magazin, nu e firma lui. Să nu mai spună că de la Simedru puteți să spuneți numele magazinului. Că dacă era magazinul lui era șmecher (…) Eu am angajat om pentru styling, om care-mi ridică hainele din magazin, om care îmi face piesele, care-mi face poveștile, deci am patru angajați.

Eu ce înțeleg prin chestia asta? Ieftin, ieftin, dar a fost făcut de Simedru. Vrea să dezbatem un subiect ca și cum eu mi-aș face de ras stilistul. Dragilor, nu este făcut de Simedru. El nu are treabă cu materialele.

Tu dacă voiai să nu intri într-o polemică cum ai zis, că nu vrei să te cerți. Eu nu vreau, dar eu provoc această polemică.

Raluca: Din moment ce tu zici că am avut o rochie ieftină.

Andreea Tonciu: Nu mă mai călcați pe coadă. Voi scoateți chestiile astea și apoi dați vina pe mine.

Raluca: Din cauza reacției nu am vrut să spun.

Andreea Tonciu: Ce reacție am avut? Că m-am săturat de atâta falsitate. De asta vorbesc așa, nu mai suport falsitatea.

Nu mai pot și nu mai suport, toată lumea dă vina pe mine, iar eu nu mai suport. Eu nu provoc nimic, voi mă credeți. Tonciu e cea mai cea, dar ea nu a făcut nimic. Dar Tonciu răspune la toate provocările care i se aduc.

Raluca: Ea consideră că eu am provocat-o, dar eu nu am făcut-o. Ea a avut o reacție mai deplasată astăzi.

Andreea Tonciu: Nu e adevărat, nu a fost deplasată, eu sunt naturală.

Raluca: Dacă așa ești tu naturală…”, arată sursa citată.