Editura Evenimentul si Capital

La mulți ani, Galeria Romană!

FOTO: Monica Andronic (stânga),rnsufletul Galeriei Romane
Autor: | | 0 Comentarii | 85 Vizualizari

Efervescență culturală și lume bună marți seară, înspre ( și dinspre) inima Bucure știului, cu prilejul aniversării a cinci ani de existență a uneia dintre cele mai apreciate destina ții închinate frumosului în art ă: Galeria Romană

Galeria Roman ă a îmbrăcat, pentru câteva ore, în seara zilei de 19 martie, hainele de gală pentru a-i săr- bători pe Luchian, pe Iser, pe Baba, pe Petrașcu… Alăturarea maeștrilor picturii românești clasice și a maeștrilor picturii românești contemporane a fost surpriza serii, pregătită ireproșabil de neobosiții pasionați Emil Ene și Monica Andronic. Într-un peisaj cultural dinamic, cu evenimente dintre cele mai diverse, Galeria Romană rămâne, astfel, un reper de stabilitate și valoare artistică. De-a lungul celor cinci ani de existență, aici au avut loc peste 30 de expoziții de pictură și grafică, atât ale artiștilor români, cât și străini, expoziții de ceramică și porțelan, bijuterie contemporană, icoane ortodoxe tradițional bizantine.

De asemenea, au fost organizate evenimente culturale cu tematică socială, educativ plastică, participări la licitații caritabile, numeroase lansări de carte, conferințe, ateliere. Galeria Romană a împlinit cinci ani de viață sau, dac ă vre ți, cinci ani de miracol. La mul ți, mul ți ani! Culturali!

Lovitura CRUNTA pentru Elena Udrea. Decizie FARA PRECEDENT in justitie! Iubita lui Alexandrov, DEVASTATA de veste

Pagina 1 din 1

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Cultură

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI