Evenimentul Zilei > Actualitate > La cârma României!
La cârma României!

La cârma României!

Nu știu cum ați făcut, ce strategie și tactică ați folosit, dar ați reușit ca scaunul pe care-l lăsați liber să fie ocupat de un om cu dragoste de Țară.

Autor: Dumitru Pruneanu, pensionar

D-le Traian Băsescu, vă încheiaţi cel de-al doilea mandat de şef al statului. Numai un „lup de mare”, un om cu un caracter puternic călit pe mările lumii, în lupta cu stihiile naturii, putea să ţină piept acestor forţe retrograde. Aţi intrat în groapa cu „lei” din societatea românească. Aţi crezut că îi veţi putea dresa doar cu bagheta magică.

Instituţiile statului, cu atribuţiuni în domeniu, s-au trezit din lunga letargie şi au început o campanie pe care nimeni nu o mai credea posibilă în România. Aţi fost în fruntea lor, le-aţi aparat cu „armele” pe care vi le oferea Constituţia.

Zilnic sunt culeşi hoții din cele mai diverse domenii şi daţi pe mâna justiţiei. Numai și pentru apărarea Statului de Drept şi ar trebui să vă scriem cu majuscule numele în istoria acestei perioade.

Nu ştiu cum aţi făcut, ce strategie şi tactică aţi folosit, dar aţi reuşit ca scaunul pe care-l lăsaţi liber să fie ocupat de un om cu dragoste de Ţară, un om care să slujească interesele poporului român. Ca dovadă, aţi văzut numărul impresionant de mare al românilor, care au votat împotriva lui Victor Ponta, deschizând drumul unui român de origine germană, care să înscrie alături de ceilalţi înaintaşi din familia Hohenzollern, fapte care să readucă poporul român la adevărata lui valoare intelectuală şi morală.

Vă place sau nu, Traian Băsescu a așezat țara pe făgașul normal! L-au înjurat, l-au suspendat, l-au învinuit; normal, pentru că le lua ciolanul dintre colți și, culmea tupeului, îi mai și făcea pasibili de ocnă. Dar Traian Băsescu a rezistat 10 ani, cu bune și cu rele. E omul care a impus separarea clară a puterilor în stat și primul exercițiu cu adevărat democratic al României de după 1945. Acum Justiția lovește și în semizei! Să ne trăiești, Căpitane! Mai avem nevoie de tine!(Cocofi fi )

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: