Evenimentul ZileiInternationalKim Jong-un testează un vaccin de care n-are habar

Kim Jong-un testează un vaccin de care n-are habar

Kim Jong-un testează un vaccin de care n-are habar
Coreea de Nord a început să testeze propriul vaccin anti-COVID-19. Problema este că a fost fabricat pe baza datelor furate de hackeri.

Kim Jong-un testează un vaccin de care n-are habar. Dar vrea rezultate. Coreea de Nord a început testarea propriului vaccin împotriva COVID-19.

Însă vaccinul a fost creat din date secrete furate de pirați informatici. Centrul de cercetare a industriei biologice al Universității Kim Ir-sen dezvoltă acest vaccin. Pe de altă parte, oficial, Coreea de Nord nu a înregistrat nici un caz de COVID-19.

Primele studii clinice au fost finalizate. Alte teste ar fi fost făcute pe pacienți suspectați de COVID-19. Mun Chong Hyun, șeful ESTsecurity Security Response Center, spune că este dificil să țină evidența datelor colectate.

Deoarece un grup, supranumit Biroul 325, a efectuat mai multe cyberatacuri asupra companiilor farmaceutice străine, din luna octombrie, scrie Express.

El a declarat pentru Daily NK: „Datorită naturii atacurilor cibernetice, este dificil de confirmat exact ce tip de date a furat Coreea de Nord”. „Dar este posibil să fi fost luate unele date”.

De asemenea, Biroul 325 ar fi împărtășit concluziile lor cu sora lui Kim Jong-un, Kim Yo-jong.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE


Accesează: