Evenimentul ZileiInternationalKim Jong-un testează pe oameni un vaccin piratat. Nimeni nu știe cât de sigur este

Kim Jong-un testează pe oameni un vaccin piratat. Nimeni nu știe cât de sigur este

Kim Jong-un testează pe oameni un vaccin piratat. Nimeni nu știe cât de sigur este
Coreea de Nord a început testarea unui vaccin împotriva COVID-19. Problema este că dezvoltatorii de vaccinuri din țară folosesc know-how-ul de fabricație furat prin „activități de hacking”.

Kim Jong-un testează pe oameni un vaccin piratat. Însă acest vaccin este produs pe baza unor date furate de hackerii nord-coreeni. Activități de hacking desfășurate la sfârșitul anului trecut, scrie Daily NK.

Studiile clinice de fază 1 și fază 2 au fost finalizate până în prezent. În timp ce studiile clinice de fază 3 sunt în curs de desfășurare pe pacienți suspectați de COVID-19, potrivit unei surse.

Centrul de biocercetare al Universității Kim Ir-sen Sung se ocupă de cercetări majore privind dezvoltarea vaccinului. Coreea de Nord susține în continuare că țara nu are cazuri COVID-19 confirmate.

Însă autoritățile nord-coreene efectuează teste de vaccinare la pacienții care suferă de simptome similare COVID-19.

Autoritățile nord-coreene au creat recent o nouă „organizație de piratare” dedicată furtului de informații despre COVID-19. Inclusiv furtul de tehnologie pentru dezvoltarea vaccinurilor, scrie Daily NK.

Potrivit sursei, noua organizație se numește Biroul 325 și funcționează sub egida Biroului  General de Recunoaștere. Primind ordine directe de la Comitetul Central.

Biroul raportează imediat achiziții majore legate de tehnologie lui Kim Yo Jong, sora liderului Kim Jong-un. Kim Jong-un și puternicul secretar de partid Jo Yong Won gestionează ei înșiși activitățile grupului.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE


Accesează: