Cum este Kate Middleton în spatele reflectoarelor. Fanii nu o cunosc cu adevărat

Cum este Kate Middleton în spatele reflectoarelor. Fanii nu o cunosc cu adevărat Kate Middleton. Sursa foto: dreamstime.com

Kate Middleton l-a uimit pe Matt Hyde, CEO-ul organizației de cercetași din Marea Britanie, denumită Scouts UK. Soția prințului William s-a alăturat Cercetașilor, ca voluntar, în ianuarie 2012, la mai puțin de un an după ce a intrat în familia regală. În septembrie 2020, ea a devenit co-președinte al Asociației Cercetașilor.

Cum este, de fapt, Kate Middleton

Matt Hyde a declarat că ducesa este o fermecătoare și că știe să-i facă pe oameni să se simtă bine. El a mai spus că aceasta scoate ce e mai bun din tineri și că adoră să le asculte poveștile.

Kate Middleton

Sursa foto: Arhiva EVZ

„Este complet fermecătoare și foarte pricepută în a-i face pe oameni să se simtă în largul lor. Fie că ești un lider al cercetașilor sau un tânăr aspirant, când o întâlnești pe Prințesa de Wales ești cucerit cu totul. În culise, ea este la fel cu ceea ce vezi în public. Se pricepe fantastic să pună întrebările potrivite și să asculte oamenii. Este în mod natural bună în a comunica cu oameni de toate vârstele. Ea chiar scoate ce e mai bun de la tineri și își dorește foarte mult să audă poveștile lor.”, a spus acesta.

Un adevărat exemplu pentru tinerele din ziua de azi

Matt Hyde a mai povestit că soția prințului William se comportă în viața de zi cu zi ca la televizor. Acesta consideră că aceasta este un adevărat model pentru tinerele din mișcarea cercetașilor și că le învață lucruri utile.

Ne puteți urmări și pe Google News
Kate Middleton

Sursa foto: Arhiva EVZ

,,Avantajul de a fi ea însăși voluntară este că nu este descurajată să se implice și îi place să o facă. Acesta este un lucru care este cu adevărat esențial pentru credința ei și pentru ceea ce o pasionează.Ea este un model incredibil pentru fetele și tinerele femei din mișcarea cercetașilor.”, a mai explicat Matt, potrivit Cancan.

Kate Middleton se confruntă cu mari probleme

Kate Middleton a declarat că are cancer și că se retrage din îndatoririle publice. De atunci, soția prințului William a fost văzută foarte rar, dar le-a trimis britanicilor mesaje video cu fiecare ocazie. Momentan, ducesa nu a anunțat când va reveni în lumina reflectoarelor.