"Toată presa vuiește că vine uraganul Karina. Mâine, cu o falcă în cer și una în pământ, în regim de urgență, Karin Kneissl, Ministrul Federal pentru Europa, Integrare şi Afaceri Externe al Austriei, vine în România pentru a cere modificarea legii exploatărilor de gaze, din Marea Neagră… sau cel puțin așa se aude. Klaus o cheamă și el pe Dăncilă la ordin imediat înainte.

Păi, #băbăieți, ce faceți voi în România se numește TRAFIC DE INFLUENȚĂ. Cel mai clasic cu putință … în interesul companiilor voastre.
ART. 294 Cod Penal – Fapte săvârşite de către funcţionari străini sau în legătură cu aceştia: ”Prevederile prezentului capitol se aplică în privinţa următoarelor persoane, dacă, prin tratatele internaţionale la care România este parte, nu se dispune altfel: e) funcţionarilor unui stat străin;”

Doamna procuror șef DNA, Anca Jurma: există date și probe certe că se pregătește comiterea unei infracțiuni de corupție. Arestări, interceptări, ceva? Ceva mandate la Iohannis în birou nu luați? Alo! Partenerii binomiști! Domnu Pahonțu! Nimic, nicio trădare la catralioanele de euro care se vehiculează a fi furate României?
Aaaaa, dumneavoastră, doamna Jurma, sunteți specializată în Relații… Internaționale, desigur!
PS – fac eu acum denunț … public … chemați cetățenii români martori … ei vor spune adevărul: vor sau nu să li se fure gazele moca?