Evenimentul Zilei > Actualitate > Karate Girl din Constanța la mâna judecătorilor. A ajuns să implore clemență
Karate Girl din Constanța la mâna judecătorilor. A ajuns să implore clemență

Karate Girl din Constanța la mâna judecătorilor. A ajuns să implore clemență

Femeia care în urmă cu câteva săptămâni făcea KO mai mulți polițiști și agenți de pază apelează la clemența instanței și cere să fie plasată în arest la domiciliu.

În urmă cu mai bine de o lună, a devenit vedetă în mass-media și pe rețelele de socializare, după ce s-a bătut cu nouă polițiști și agenți de pază care încercau să o scoată dintr-un local. Tânăra, în vârstă de 22 de ani, aflată sub influența băuturilor alcoolice, a provocat un ditamai scandalul, astfel că a fost nevoie de o intervenție în forță pentru a o calma. A fost imobilizată cu greu și dusă la Poliție, însă nu înainte de a împărți pumni și picioare în toate direcțiile.

Judecătorii, cărora le-a fost prezentat cazul acesteia, au decis că trebuie să petreacă în arest 30 de zile, iar acum, se gândesc să-i prelungească mandatul pentru alte 30 de zile.

În aceste condiții, tânăra s-a adresat cu o solicitare instanței și propus să fie scoasă din pușcărie și plasată în arest la domiciliu. Decizia urmează să fie dată marți, 20 octombrie de judecătorii Tribunalului din Constanța, după cum relatează cancan.ro.

O bătaie ca în filme

Incidentul în care a fost implicată tânăra scandalagioaică din Constanța s-a petrecut pe 11 septembrie, într-un restaurant din Constanța. Tânăra, aflată sub influența băuturilor alcoolice, a devenit agresivă cu o angajată a localului și a început s-o lovească cu picioarele. Altei angajate, care a încercat să liniștească spiritele i-a aruncat un pahar în cap.

Nu au reușit s-o potolească nici cei trei agenți de pază chemați de urgență în ajutor. Femeia agresivă i-a lovit și i-a mușcat ținându-i la distanță. Astfel, a fost nevoie de intervenția polițiștilor care, în cele din urmă, după ce și-au luat porția de șuturi, au reușit să o pună la pământ și să o încătușeze.

Transportată în sediul Poliției Locale, tânăra a reușit să agreseze alți trei polițiști, pe care i-a mușcat. În cele din urmă, cu greu.

În total, la ora bilanțului, s-a constatat că agresoarea a lovit sau a mușcat nu mai puțin de nouă persoane, bărbați și femei, care au încercat să o potolească.

Pe cale de consecință, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa i-au întocmit dosar penal și au pus-o sub acuzare pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, lovire sau alte violenţe și tulburarea liniștii publice.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: