Evenimentul Zilei > International > Joe Biden, despre afacerile fiului său, Hunter: Nu s-a încălcat nici o etică
Joe Biden, despre afacerile fiului său, Hunter: Nu s-a încălcat nici o etică

Joe Biden, despre afacerile fiului său, Hunter: Nu s-a încălcat nici o etică

Corespondenta NBC News și moderatoarea dezbaterii prezidențiale Kristen Welker, a făcut ceea ce marea majoritate a presei a ezitat să facă, adresându-i lui Joe Biden o întrebare despre relațiile de afaceri externe ale fiului său în timp ce fostul vicepreședinte era în funcție.

De când New York Post a publicat raportul exploziv al e-mailurilor lui Hunter Biden, s-au pus întrebări dacă tatăl său a avut vreo implicare sau influență în afacerile fiului său din străinătate. Cu toate acestea, o mare parte din mass-media obișnuită fie a minimizat, fie a ignorat complet această controversă aflată  în creștere.

În timpul celei de-a doua și ultima dezbatere prezidențială între Donald Trump și Joe Biden, care a avut loc joi, la Nashville, liderul de la Casa Albă a adus în discuție acuzațiile privind afaceri tulburi ale fiului rivalului său democrat, Hunter Biden, în Ucraina și în China.

În același timp, moderatoarea Kristen Welker a insistat și l-a întrebat pe Biden în legătură cu implicarea  în afaceri externe a fiului său, scrie Fox News.

„Domnule vicepreședinte Biden, au existat întrebări cu privire la munca pe care a făcut-o fiul dumneavoastră în China și pentru o companie energetică ucraineană când erați vicepreședinte. Retrospectiv, a existat ceva despre aceste relații nepotrivit sau lipsit de etică?”, a întrebat Welker.

După cum a anunțat, Donald Trump l-a întrebat pe Joe Biden cu privire la acuzațiile de corupție legate de activitățile fiului său Hunter Biden în China și Ucraina, când candidatul democrat era vicepreședinte al lui Barack Obama (2009-2017) .

„Joe, cred că le datorezi explicațiilor americanilor”, a insistat Trump, care în ultimele zile și-a accentuat atacurile personale asupra integrității adversarului său

„Ai fost vicepreședinte când s-a întâmplat și nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată ”, a adăugat fostul magnat imobiliar, care îl invitase din public pe un fost asociat al lui Hunter Biden, Tony Bobulinski, care îl acuză pe fiul democratului că și-a folosit numele de familie pentru a câștiga „milioane” în străinătate, cu acordul tatălui său. Referindu-se la acest invitat, Donald Trump a considerat că povestea sa este „copleșitoare”. „Nu încercați să vă prezentați ca un bebeluș nevinovat! ”.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.