Jill Biden a anunțat tema folosită de Casa Albă pentru Crăciun

Jill Biden a anunțat tema folosită de Casa Albă pentru Crăciun Sursa foto: X

Tema care a fost folosită pentru a decora Casa Albă anul acesta este inspirată din modul în care copiii trăiesc sezonul festiv, a anunţat Jill Biden.

Jill Biden a anunțat tema decorațiunilor de Sărbători de la Casa Albă, pentru Crăciunul din 2023.

Invitaţia făcută de Jill Biden

Prima doamnă ne invită să trăim „magia, minunea și bucuria Sărbătorilor” ca și cum am fi copii. Pentru că tema de anul acesta este concepută pentru a antrena imaginația copiilor din Washington DC, transmite Reuters.

Jill Biden a precizat că tema care a fost folosită pentru a decora Casa Albă anul acesta este inspirată din modul în care copiii trăiesc sezonul festiv.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cum a fost decorată Casa Albă

Pentru Crăciunul de anul acesta, la Casa Albă s-au folosit peste 3.400 de ornamente, aproape 5.000 de metri de panglică și 140.000 de luminițe.

În sala dedicată dineurilor de stat tronează acum o machetă a reședinței prezidențiale, din turtă dulce, decorată cu peste 20 de kilograme de ciocolată.

Pomul de Crăciun al lui Jill Biden

Sursa foto: X

Jill Biden, ţinta criticilor pentru Pomul de Crăciun

În 2021, Jill Biden a fost criticată dur pentru cum a fost decorat Pomul de Crăciun.

Utilizatorii rețelelor de socializare au scris că decorațiunile de Crăciun de la Casa Albă  sunt incolore şi „urâte”.

Mesajele critice au curs la adresa Primei Doamne Jill Biden, care a fost acuzată de „această porcărie fără gust pe care nici un magazin de 1 dolar nu ar expune”.

Un utilizator supărat a întrebat: „Unde este culoarea?”. Altuş a dat de pământ cu bradul de Crăciun de la Casa Albă spunând că este  „urât”. Iar un al treilea îşi arată regretul că nu mai este acea strălucire la Casa Albă ca pe vremea când era Melania Trump.

Împodobirea pomului de Crăciun de la Casa Albă datează de la jumătatea anilor 1850. Atunci  preşedintele Franklin Pierce a adus pentru prima dată un brad în incinta reşedinţei prezidenţiale pentru sărbătoarea Naşterii Domnului.

Ptrivit tradiţiei,  soţiile preşedinţilor  trebuie să se ocupe de bradul de la Casa Albă. Elte trebuie să imagineze o temă unitară a decoraţiunilor din fiecare an. În unele cazuri să comande sau să confecţioneze chiar ele ornamentele.