Evenimentul Zilei > Monden > Critici dure la adresa Primei Doamne, Jill Biden: „Bradul de Crăciun împodobit de ea este păgân şi urât. O porcărie fără gust”. FOTO
Critici dure la adresa Primei Doamne, Jill Biden: „Bradul de Crăciun împodobit de ea este păgân şi urât. O porcărie fără gust”. FOTO

Critici dure la adresa Primei Doamne, Jill Biden: „Bradul de Crăciun împodobit de ea este păgân şi urât. O porcărie fără gust”. FOTO

Decorațiunile de sărbători ale primei doamne Jill Biden de la Casa Albă au atras critici aspre pe social media, oamenii arătându-se nemulțumiți de urâțenia bradului.

Utilizatorii rețelelor de socializare consideră că decorațiunile de Crăciun de la Casa Albă  sunt incolore şi „urâte”. Mesajele critice curg la adresa Primei Doamne Jill Biden, care este acuzată de „această porcărie fără gust pe care nici un magazin de 1 dolar nu ar expune”.

Un utilizator supărat a întrebat: „Unde este culoarea?”, un altul dând de pământ cu bradul de Crăciun de la Casa Albă spunând că este  „urât”. Iar un al treilea îşi arată regretul că nu mai este acea strălucire la Casa Albă ca pe vremea când era Melania Trump.

Prima doamnă a postat pe Twitter o fotografie cu bradul înalt de 18 picioare din Camera Albastră, cu puțin timp înainte de a dezvălui oficial decorațiunile.

Jill Biden a postat pe Twitter o fotografie cu bradul de Crăciun extrem de criticat

Brad de Crăciun.

„Unde este culoarea? Vedem un copac uriaș cu lumini de noapte peste tot”, a scris un utilizator de Twitter

„Pare în regulă. Are nevoie de mai multă culoare. Un pic de roșu va face copacul acela să prindă viață”, a spus altul.

Alții au fost și mai duri în criticile lor. „Bradul de Crăciun, păgân şi urât”, a scris unul pe Twitter. Un alt utilizator a comparat în mod nefavorabil copacul cu unul care a împodobit Casa Albă în timpul președinției lui John F. Kennedy.

Image

„Mi-e cam dor de decorațiunile normale de Crăciun”, a scris persoana pe Twitter, împărtășind o fotografie cu Kennedy și prima doamnă Jacqueline Kennedy stând în fața unui copac împodobit cu bastoane de bomboane, ornamente și lumânări.

Un altul a numit decorațiunile din jurul aripii de est a Casei Albe „urâte şi comerciale”, în timp ce a descris decorațiile Melaniei Trump drept „frumoase”.

„Melania a supravegheat şi s-a implicat în decorarea bradului Crăciun de la Casa Albă. Poate că nu a fost sarcina ei preferată, dar au fost cu gust și drăguț. Criticii au făcut tot posibilul să o atace atunci, dar acum vedem această porcărie fără gust pe care nici magazinul de 1 dolar nu le-ar pune” au spus ei .

Develan foto oficial de Trump y Melania en Casa Blanca esta Navidad | Metro

În timp ce prima doamnă, Melania Trump a fost aspru criticată pentru decorațiunile ei – care includeau 40 de copaci decoraţii în roșu – mulți asemuindu-i cu fundalul unui film de groază, dar Donald Trump  a spus că „fiecare are gusturi diferite”.

Copacul, care a ajuns la Casa Albă săptămâna trecută din Jefferson, Carolina de Nord, este puternic luminat cu lumini albe și este decorat cu ornamente aurii și argintii. Arborele este, de asemenea, împodobit cu porumbei albi, listând toate statele și teritoriile SUA în ordine alfabetică, scrie nypost.

Jill Biden a dezvăluit decoraţiunile de Crăciun de anul acesta, de la Casa Albă. Cum s-a pregătit Prima Doamnă pentru sărbătorile de iarnă

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: