Evenimentul ZileiActualitateJIGNIREA care i-a adus unui ROMÂN 20.000 de euro. TOTUL a pornit de la un HOTELIER

JIGNIREA care i-a adus unui ROMÂN 20.000 de euro. TOTUL a pornit de la un HOTELIER

JIGNIREA care i-a adus unui ROMÂN 20.000 de euro. TOTUL a pornit de la un HOTELIER
Un român a primit o despăgubire de 20.000 de euro după ce a câștigat un proces cu firma din Irlanda la care lucra. Totul a pornit de la un hotelier care a afirmat că românii sunt "hoți și mincinoși".

Ioan Florin Rusu lucra pentru o firmă de securitate, care colabora cu hotelul din Dublin unde a avut loc incidentul. Hotelierul a făcut afirmații jignitoare despre români și apoi l-a trimis acasă pe Rusu, potrivit Digi 24.


Românii ARȘI DE VII la Paris, victimele răfuielii unui TRAFICANT cu patronii localului „Transilvania”


Rusu a povestiti cele întâmplate supraveghetorului său de la firma pentru care lucra, iar apoi nu a mai fost chemat la muncă.  Românul a dat în judecată firma de securitate şi a avut câştig de cauză, primind şi 20.000 de euro.


Apelul lui Tudose către românii din străinătate: Veniți acasă, aveți de ce să vă întoarceți!


Premierul Mihai Tudose face apel la români să se întoarcă și să lucreze în țară, aceștia avînd motive întemeiate să facă acest pas.

Premierul Mihai Tudose afirmă, într-o postare pe Facebook răspuns la întrebările adresate de o familie de români plecaţi la muncă în afara ţării, că experienţa şi cunoştinţele lor acumulate în străinătate de astfel de români sunt bine primite în domeniile de activitate din România, el adăugând că are convingerea că aceştia au de ce să se întoarcă acasă.  "Am convingerea că românii aflaţi la muncă peste graniţe au de ce să se întoarcă acasă, iar experienţa şi cunoştinţele acumulate în străinătate sunt bine primite în domeniile dumneavoastră. Vă aşteptăm cu drag înapoi acasă şi avem încredere că împreună putem contribui la o Românie mai bună!", afirmă şeful Guvernului, în concluzia postării sale. 


Accesează: